• Marsk Stigs vej 2C Se kort
  8800 Viborg
  Telefon 87 50 01 04
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Man - Tors: kl. 07.00-18.00 Fre: 07.30-17.00 Telefonerne åbner kl. 08.00
BækkenKlinikken

BækkenKlinikken

– fysioterapeutisk specialviden om bækkenbunden

Oplever du smerter, ømhed eller overspændthed fra din bækkenbund og underliv? Lider du af bækkenløsning eller graviditetssmerter? Måske er du inkontinent, eller lider af manglende kontrol over bækkenbunden. BækkenKlinikken besidder den faglige ekspertise, der kan hjælpe dig.

Hvad er BækkenKlinikken?

BækkenKlinikken er en specialklinik med fokus på bækkensmerter og bækkenrelaterede komplikationer hos mænd og kvinder. BækkenKlinikken hører under BeneFIT og indgår som en del af et landsdækkende samarbejde mellem 18 fysioterapiklinikker i Danmark. Du kan forvente den samme gode service hos BækkenKlinikken, som du får hos BeneFiT.

 

Hvem kan vi hjælpe på BækkenKlinikken?

BækkenKlinikken besidder den faglige ekspertise, som kan hjælpe dig med:

 • Graviditetsrelaterede bækkensmerter
 • Bækkenløsning
 • Smerter ved samleje
 • Inkontinens
 • Bækkenbunds- og underlivsmerter
 • Før- og Efterfødselstræning
 • Før- og Efterfødselstjek

Hvem møder du på BækkenKlinikken?

På BækkenKlinikken møder du vores specialister indenfor gynækologisk obstetrisk fysioterapi. Det vil sige fysioterapeuter, der har specialuddannet sig indenfor fysioterapi til personer med problemer omkring bækkenbunden og underlivet.
Hos bækkenlinikken i Viborg møder du fysioterapeut Anne Louise Rix.
Du kan læse mere om  Anne Louise her: - Anne Louise Rix.

Er BækkenKlinikken noget for dig?

BækkenKlinikken kan hjælpe næsten alle. Fysioterapeuterne hos BækkenKlinikken har erfaring med at behandle stort set alle komplikationer relateret til musklerne, bækkenet og underlivet. På BækkenKlinikken vil du altid blive mødt med faglig ekspertise og et ønske om at hjælpe dig bedst muligt.

BækkenKlinikken er også for gravide og nybagte mødre

BækkenKlinikken kan især hjælpe gravide og nybagte mødre med fx smerter fra lænderyggen, bækkenløsning, smerter under graviditeten eller hvis du bare gerne vil tjekkes en ekstra gang. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder gravide og nybagte mødre her:

Du kan også læse mere om vores andre ydelser:

Inkontinens
GynObs fysioterapi

Hvor holder BækkenKlinikken til?

 

I Viborg finder du BækkenKlinikken både i vores klinik på Marsk Stigs Vej 2c og i vores lokaler i Toldboden 1, 1A. Vi har rolige og trygge rammer og er du nybagt mor er der plads til både barnevogn og baby.

Kontakt os allerede i dag

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre nærmere om dine muligheder hos BækkenKlinikken. Du kan også booke en tid med det samme via vores online booking – den finder du her: Online Booking

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT kan også tilbyde

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

© BeneFiT Danmark