Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Dronninglund Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

** OBS: Udmelding fra Region Nordjylland: **

Nedlukning af kommunegrænser i syv kommuner i Region Nordjylland gælder IKKE, hvis du er patient og skal til behandling eller kontrol på hospitalet.

Patienter skal møde frem på hospitalerne som sædvanligt, også i Psykiatrien og almen praksis️.

Vi har åbent og tager naturligvis fortsat vores forholdsregler ift. at undgå øget smitte af Covid-19.

Om BeneFiT Dronninglund

Hos BeneFiT Dronninglund er vi 9 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Rørholtvej 3a i Dronninglund, med gode adgangsforhold med rollatorer og kørestole.
Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Dronninglund
Rørholtvej 3a Se kort
9330 Dronninglund
Telefon 9884 2800
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - tors: 08.00 - 18.00
Fre: 08.00 - 13.30
Telefontider
Man - tors: 08.00 - 15.30
Fre: 08.00 - 13.00
Ingen ventetid - mulighed for akuttid
 • Camilla er lidt trist, men også meget glad. Vi har det nok lidt omvendt, da Camilla på torsdag har sidste arbejdsdag hos os (i denne omgang var vi aftalt 😉). Camilla flytter til København over til sin kæreste De ... Læs mere

  Facebook - 24-11-2020 13:31
 • Husk at ALLE vores hold igen er igang. Så vi glæder igen til at se vores deltagere på Motionshold, Golf Fitness og Bassinhold . Vi glæder os til at se jer igen :-) ... Læs mere

  Facebook - 23-11-2020 07:10
 • Vi har lavet en Facebookgruppe for golfinteresserede, så har du interesse i at få mere viden og få inspiration til fysisk træning og golf, så meld dig ind i gruppen. Første indlæg handler om en let og nem opvarm ... Læs mere

  Facebook - 17-11-2020 10:38
 • Ny klinik i Holbæk!

  Holbæk Fysioterapi har valgt at indgå i BeneFiT fællesskabet. 1. Janauar skifter klinikken navn og byder dermed velkommen til nye og nuværende kunder.

  Læs mere her.. BeneFiT Holbæk

 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

Generelle sider BeneFiT Danmark