• Hovedkontor: Nørrehaven 3 Se kort
  9320 Hjallerup
  Telefon 44 14 02 20
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
BeneFiT Ergoterapi

Om ergoterapi

- Ergoterapi gør din hverdag

Igennem hele vores liv, både som barn og voksen, består størstedelen af vores tid med aktiviteter. Aktiviteterne knytter sig til vores hjemmeliv, fritidsliv og arbejdsliv. Aktiviteter er f.eks. at spise, at klæde sig på, at gå på arbejde/i skole, at gå en tur, at spille fodbold, at se tv, at lave mad, at slå græs - ja faktisk er vi altid i aktivitet, når vi er vågen. Vores dage består altid af en perlerække af aktiviteter.

Vores aktiviteter skaber roller, vaner og struktur i livet, og er derfor med til at dække vores behov for tryghed i livet.

Sygdom (både fysisk og psykisk), smerter, ulykker, alderdom, livskriser, livsstil, arbejdsforhold, medfødte handicaps m.m. kan påvirke vores evne til at udføre aktiviteter. Det kan både være aktivitet i vores hjemmeliv, på vores job/skole eller i vores fritid, som bliver svære at udføre. Måske stopper vi med at udføre aktiviteter, som før har gjort os glade og som har været en vigtig og stor del af vores liv.

Sådan behøver det ikke at være! Ergoterapi kan afhjælpe eller mindske dine problemer med at udføre de aktiviteter, som du ønsker og som er vigtige for dig.

Hvordan arbejder en ergoterapeut?

Ergoterapi tager altid udgangspunkt i dig og din situation og alt foregår i et tæt samarbejde med dig og ergoterapeuten inddrager også meget gerne din pårørende mest muligt.

Ergoterapeuten vil sammen med dig træner dine evner til at udføre vigtige aktiviteter. Det kan foregå ved at træne din krop, din psyke og hjerne, dine sanser og dine færdigheder.

Udover træning kan ergoterapeuten hjælpe dig med indretning og/eller ændringer i din bolig eller på din arbejdsplads, tilpasning af dine omgivelser, ansøge din kommune om bevilling af hjælpemidler m.m. Alt sammen med det formål, at du igen kan få en aktiv og selvstændig hverdag.

Ergoterapi foregår de relevante steder. Det kan være i dit hjem, på din arbejdsplads/skole, i din fritidsklub/forening, udendørs - præcis hvor det er bedst at træne for dig.

Hvad er målet med ergoterapeutens arbejde?

Alt ergoterapi tager udgangspunkt i klientcentrering. Det vil sige, at du, dine behov, dine ønsker, dine ressourcer, dine værdier, dine interesser og dine prioriteringer og valg altid respekteres og har højeste prioritet i behandlingen.

Der foregår ingen behandling uden din aktive medvirken og formålet med ergoterapi er altid, at give dig en meningsfuld hverdag, hvor du kan klare dine aktiviteter med mindst mulig hjælp og størst mulig livskvalitet.

At modtage ergoterapi er en investering i at kunne klare dig selv i den hverdag, som du ønsker dig.


Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
© BeneFiT Danmark

Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler