Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Hobro

…Vi lægger år til livet – og liv til årene…

Hos BeneFiT Hobro er vi 21 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Klinikken er placeret centralt i Hobro tæt ved rutebilstationen. Vi har et godt arbejdsmiljø – vi bakker hinanden op og trives i arbejdet på klinikken bestående af 1400 m2 nye lokaler som blandt andet rummer et træningscenter, eget 34 grader varmt varmtvandsbassin samt 2 holdsale.

Vi vægter grundig undersøgelse og vejledning, træning og behandling af vores patienter og kunder.

Vi behandler og træner indenfor specialerne neurologi, reumatologi og ortopædkirurgi. Vi er en udviklingsklinik og underviser fysioterapeutstuderende og er derved med til at sætte præg på fremtidens fysioterapi.

BeneFiT Hobro er leverandør i den kommunale genoptræning og har desuden private kunder, hvor b.la sundhedsprodukter og løsninger ydes til virksomheder.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.
Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hobro
H. I. Biesgade 6 A Se kort
9500 Hobro
Telefon 9852 2622
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Telefontider:
Man - Tors: kl. 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 14.00
Træningscenter:
Mandag: 7.00-10.00 og 15.00-18.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 15.00-17.30
Torsdag: 7.30-10.00 og 15.00-18.00
Fredag: 7.00-10.00 og 13.00-14.00
 • 𝗡𝘂 𝗸𝗮𝗻 𝘃𝗶 𝗴𝗼𝗱𝘁 𝘀𝗶𝗴𝗲 farvel til mundbind. Vores to afdelinger demonstrerer korrekt afskaffelse af mundbind ☺👍👊 ... hhv. BeneFiT Hadsund repræsenteret af Mathilde Fran ... Læs mere

  Facebook - 21-06-2021 08:30
 • 𝗠𝗰𝗞𝗲𝗻𝘇𝗶𝗲 - en mekanisk diagnostik og terapi, er en meget anvendt behandlingstilgang indenfor fysioterapi. 𝗞æ𝗺𝗽𝗲 𝘁𝗶𝗹𝗹𝘆𝗸𝗸𝗲 𝘁𝗶𝗹 𝗖𝗮𝗿𝗼𝗹𝗶 ... Læs mere

  Facebook - 11-06-2021 12:09
 • 𝗟𝗔𝗚𝗘𝗥𝗦𝗔𝗟𝗚 𝗘𝗡 𝗴𝗼𝗱 𝗹ø𝗯𝗲- 𝗼𝗴 𝘃𝗮𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀𝘁𝗿ø𝗺𝗽𝗲 𝘁𝗶𝗹 𝗯𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗽𝗲𝗻𝗴𝗲 ... Af mærket + PLUS ... Læs mere

  Facebook - 08-06-2021 08:33
 • Motion på arbejdspladsen

  I BeneFiT Øvelsesbank finder du et stort udvalg af videoer med gode øvelser og træningsprogrammer du kan lave på jobbet.

  Få pulsen op her.. BeneFiT Øvelsesbank

 • BeneFiT ergoterapi.

  Som noget nyt tilbyder BeneFiT nu landsdækkende ergoterapi. Læs mere om ergoterapi her..

Generelle sider BeneFiT Danmark