Online Booking - Klik her!

Skinner - Woodcast - Beh

Fremstilling af skinner (Woodcast)

I den ergoterapeutiske behandling er det oplagt at anvende skinner, idet skinner vil kunne medvirke til at patienter vil kunne inddrage deres hånd i hverdagens aktiviteter. Eller man kan forebygge kontrakturer og fejlstillinger som følge af sygdom (gigt, demens, apopleksi m.m.). Skinnen kan afhjælpe i kortere eller længere periode alt efter skadens art.

Den statiske skinne er en skinne uden bevægelige dele og holder ekstremiteten i en optimal stilling; enten i hvilestilling eller funktionsstilling eller en stilling som er optimal for heling. Det kan ligeledes være en stabiliserende håndledsbandage, som anvendes når håndleddet ønskes stabiliseret på grund af nedsat kraft/stabilitet.

Om Woodcast – fremtidens gips

Woodcast er et ugiftigt, formbart og genformbart materiale, der er ideelt til bandagering indenfor ortopædi og ergoterapi. Det er fremstillet af rent træ og bionedbrydeligt plast og kan anvendes uden brug af vand eller handsker.

Det lette, tynde og åndbare materiale giver patienterne god komfort og skal ikke fjernes i forbindelse med røntgenfotografering. Til glæde for både patienten og miljøet. Det opvarmede materiale kan nemt formes til enhver anatomisk form og holder hurtigt formen.

Praktiske oplysninger

Skinner - Woodcast - Beh finder du hos BeneFiT i:

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Andre behandlingsmuligheder

Prøv også at læse om:

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag...

Skinner - Woodcast - Beh finder du hos BeneFiT i:

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
 • Genoptræning hos BeneFiT

  Som noget nyt pr. marts 2019, har du ret til frit valg af leverandør på genoptræningsplaner fra sygehuset efter paragraf 140.

  Læs mere om genoptræning her.. Genoptræning hos BeneFiT

 • Find din lokale BeneFiT

  BeneFiT er en kæde af sundhedsvirksomheder med fysioterpi som speciale.

  Find din lokale BeneFiT her..

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

Altid faglig kompetent & professionel behandling

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Generelle sider BeneFiT Danmark

Vi bruger cookies til at huske dine valg og til statistik. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her..