Online Booking - Klik her!


Find din
BeneFiT


Tryk på en klinik nær dig og få mere information om klinikken!

Find vej

Du finder vores klinik på Munkemarken 1 i Thorning. Her holder vi til i en lys og velindrettet bygning, med gode parkerings- og adgangsforhold. Vores klinik er endvidere handicapvenligt indrettet, med handicapparkering, handicaptoiletter og brede døre. Vi udbyder en lang række ydelser indenfor fysioterapi, sundhed og virksomhedsordninger – læs mere under de enkelte kategorier på vores hjemmeside.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos BeneFiT Thorning.

Adresse:

BeneFiT Thorning
Munkemarken 1
8620 Kjellerup
Tlf: 86 88 07 46
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer. Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag...

Sund virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Generelle sider BeneFiT Danmark