Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Osted Fysioterapi

.. Fysioterapi og sundhed til alle i Osted og omegn

Vi kan hjælpe dig med fysioterapi og en lang række andre behandlinger.

Udover fysioterapi tilbyder vi f.eks. også chokbølgebehandling, indlægssåler, akupunktur, massage og ultralydsscanninger.

Er du kommet galt afsted med et hold i ryggen, en idrætsskade eller har du hovedpine og ondt i nakken, så kan vi hjælpe dig med den rette behandling og genoptræning.

Vi har specialviden indenfor mange forskellige områder af fysioterapi, f.eks. skulderskader, fødder, rygproblematikker, nakken m.v.

Du har også mulighed for at træne i vores velindrettede træningssal – hvor vi med vores fysioterapeutiske specialviden, kan udarbejde et træningsprogram, der passer netop til dig.

Vi tilbyder også flere ydelser til virksomheder, såsom pausegymnastik, massageordninger, ergonomisk vejledning og sundhedstjek.

Du kan læse mere om vores ydelser her på siden og du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 4649 7740 eller skrive en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – så står vi klar til at hjælpe dig.

Du finder os på Lagetoften 9a i Osted.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Osted
Langetoften 9a Se kort
4320 Lejre
Telefon 4649 7740
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man-torsdag: 08.00-20.00
Fredag: 08.00-18.00
Telefontider
Man- fredag: 08.00-13.00
 • Kan du, ligesom vores fysioterapeut Stephanie, heller ikke vente på skisæsonen starter? 🤩 Så tilmeld dig på vores skihold onsdag d. 10/11 kl. 17. ⛷ Hvor: BeneFiT Osted, Langetoften 9A 🎿 Hvornår: Hver ons ... Læs mere

  Facebook - 19-10-2021 15:15
 • 💥 SLIDGIGT I HOFTE OG KNÆ skal IKKE sætte en stopper for en aktiv hverdag💥 🙂 Hos BeneFiT Osted starter vi GLA:D-forløb op torsdag d. 9/9 kl. 16. Træningen ligger mandag og torsdag kl. 16. 🙂 Vi har 2 uddan ... Læs mere

  Facebook - 31-08-2021 11:22
 • Calistenics med Morten Trolle! Vil du være den stærkeste version af dig selv? Hvad får du? - Et fedt team at træne med, der sprudler af god energi - Øget kropsbevidsthed og corestabilitet - Bedre forståelse af ... Læs mere

  Facebook - 20-05-2021 10:00
 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

Generelle sider BeneFiT Danmark