• Sct Laurentii Vej 78 C Se kort
    9990 Skagen
    Telefon 98 44 46 44
    Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om klinikken

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Om BeneFiT Skagen

Hos BeneFiT Skagen er vi 2 fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på gågaden midt i Skagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 04-08-2022 08:01

... Læs mere

Dato: 27-04-2022 17:00

UGENS ØVELSE: Rygliggende rotation En god øvelse til at arbejde med rotation i overkroppen og dine mavemuskle. Læg dig ned på ryggen, stræk armene ud til siden og træk knæene op mod brystet. Det er vigtigt at ... Læs mere

Dato: 03-04-2022 20:09

Ugens øvelse - Sideplanke m. 1 arms row Denne uges øvelse udfordrer styrke og stabilitet langs hele ydersiden af kroppen. En øvelse som nemt kan sættes op, hvis du har en elastik der kan fastgøres et sted i hjemmet ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark