• Sct Laurentii Vej 78 C Se kort
  9990 Skagen
  Telefon 98 44 46 44
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
BeneFiT Skagen

Genoptræning Skagen

Hos BeneFiT Skagen vil du møde en engageret og veluddannet fysioterapeut, der vil tilrettelægge et genoptræningsforløb, rettet præcist imod dig og din problematik. Vi har et hyggeligt træningslokale, hvor der både er plads til individuel- og holdtræning. Vi sætter os en ære i at holde os opdateret med den nyeste viden og forskning inden for genoptræning. Vores fysioterapeuter arbejder altid tæt sammen med BeneFiT's afdelinger i Frederikshavn og Sæby, for at kunne give dig det bedst tænkelige genoptræningsforløb.

Genoptræning

Hos BeneFiT Skagen udbydes bl.a. følgende behandlinger:

Om genoptræning

Genoptræning hos BeneFiT kan hjælpe dig tilbage efter operation, skader eller længere tids sygdom. Vores fysioterapeuter kan tilbyde dig specialviden om, hvordan man tilrettelægger det optimale genoptræningsforløb. Vi tilbyder blandt andet genoptræning i forbindelse med:

 • Nyt knæ eller hofte
 • Kikkertoperationer
 • Skulderoperationer
 • Rygoperationer
 • Andre operationer
 • Sportsskader (ankel, knæ, skulder, hofte, fibersprængning)
 • Længerevarende sygdomsforløb og kroniske sygdomme
 • Brudskader

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 04-08-2022 08:01

... Læs mere

Dato: 27-04-2022 17:00

UGENS ØVELSE: Rygliggende rotation En god øvelse til at arbejde med rotation i overkroppen og dine mavemuskle. Læg dig ned på ryggen, stræk armene ud til siden og træk knæene op mod brystet. Det er vigtigt at ... Læs mere

Dato: 03-04-2022 20:09

Ugens øvelse - Sideplanke m. 1 arms row Denne uges øvelse udfordrer styrke og stabilitet langs hele ydersiden af kroppen. En øvelse som nemt kan sættes op, hvis du har en elastik der kan fastgøres et sted i hjemmet ... Læs mere

© BeneFiT Danmark