• Sct Laurentii Vej 78 C Se kort
    9990 Skagen
    Telefon 98 44 46 44
    Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
BeneFiT Skagen

Motion & Hold Skagen

At motion og fysisk aktivitet er sundt, kan der ikke herske tvivl om. Hos BeneFiT Skagen udbyder vi forskellige former for motion, både individuelt og på hold. Uanset om du ønsker at forebygge en skade, tabe dig, afhjælpe gener fra slidgigt eller bare komme i bedre form, har vi et tilbud til dig!

Motion & hold

Hold og motion hos BeneFiT Skagen foregår i vores hyggelige træningssal, der ligger i forbindelse med klinikken.

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

  • Korrekt træning
  • Maksimalt udbytte
  • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
  • Personlig og professionel vejledning

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 04-08-2022 08:01

... Læs mere

Dato: 27-04-2022 17:00

UGENS ØVELSE: Rygliggende rotation En god øvelse til at arbejde med rotation i overkroppen og dine mavemuskle. Læg dig ned på ryggen, stræk armene ud til siden og træk knæene op mod brystet. Det er vigtigt at ... Læs mere

Dato: 03-04-2022 20:09

Ugens øvelse - Sideplanke m. 1 arms row Denne uges øvelse udfordrer styrke og stabilitet langs hele ydersiden af kroppen. En øvelse som nemt kan sættes op, hvis du har en elastik der kan fastgøres et sted i hjemmet ... Læs mere

© BeneFiT Danmark