• Sct Laurentii Vej 78 C Se kort
  9990 Skagen
  Telefon 98 44 46 44
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
BeneFiT Skagen

Sund & Liv Skagen

Man behøver ikke have det dårligt, for at få det bedre. Hos BeneFiT Skagen har vi stor fokus på sundhed og velvære, og står klar til at hjælpe dig med at gøre noget godt for dig selv.

Drejer det sig om at motion, smide de ekstra kilo eller få mere overskud i den stressede hverdag, står vi hos BeneFiT Skagen klar med råd og vejledning specielt tilpasset dig.

Behandling

Om Sund & Liv

Sundhed & livskvalitet hos BeneFiT er velvære til krop og liv, udført af fagligt kompetent sundhedspersonale. Har du behov for råd og vejleding, eller ønsker du blot at forkæle dig selv kan BeneFiT hjælpe dig. Sundhed & livskvalitet hos BeneFiT giver dig:

 • Overskud og velvære
 • Ro i krop og sind
 • Professionel rådgivning og vejledning
 • Indsigt i din sundhed
 • Og meget mere…

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 04-08-2022 08:01

... Læs mere

Dato: 27-04-2022 17:00

UGENS ØVELSE: Rygliggende rotation En god øvelse til at arbejde med rotation i overkroppen og dine mavemuskle. Læg dig ned på ryggen, stræk armene ud til siden og træk knæene op mod brystet. Det er vigtigt at ... Læs mere

Dato: 03-04-2022 20:09

Ugens øvelse - Sideplanke m. 1 arms row Denne uges øvelse udfordrer styrke og stabilitet langs hele ydersiden af kroppen. En øvelse som nemt kan sættes op, hvis du har en elastik der kan fastgøres et sted i hjemmet ... Læs mere

© BeneFiT Danmark