Online Booking - Klik her!

Skørping

Velkommen til BeneFiT Skørping Fysioterapi

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi kører i øjeblikket en tilfredshedsundersøgelse blandt vore kunder. Deltag her: Deltag her

Hos BeneFiT Skørping er vi 8 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Møllevej 2 i Skørping. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

BeneFiT Skørping er nu akkrediteret.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Skørping
Møllevej 2 Se kort
9520 Skørping
Telefon 9839 1292
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: 07.30 - 18.00
Tirsdag: 08.00 - 16.30
Onsdag: 07.30 - 19.00
Torsdag: 07.30 - 19.00
Fredag: 07.30 - 15.00
 • 🤶🏻🎄julehyggen 🎄🤶🏻 spreder sig på klinikken, mens vi kigger ud på det fine snevejr 🌨❄️ Glædelig 1. December #benefitskørping #fysioterapeut #fysioterapi #sneflokkekommervrimlende #vijulehygge ... Læs mere

  Facebook - 01-12-2021 11:43
 • 🎄🎄ADVENTSKONKURRENCE 🎄🎄 Vi gentager i år succesen med vores adventskonkurrence. I år kører den både på FB og IG - der trækkes én vinder. Deltag evt. begge steder for at øge din chance for at vinde. H ... Læs mere

  Facebook - 30-11-2021 13:12
 • 😷MUNDBIND😷 Så skal vi have mundbindene fundet frem igen. Fra i dag d. 29/11 skal vi alle bruge mundbind eller visir på klinikken. Det skal bruges i venteværelset og i behandlerrummene. Under holdtræning må m ... Læs mere

  Facebook - 29-11-2021 10:52
 • BeneFiT ergoterapi.

  Som noget nyt tilbyder BeneFiT nu landsdækkende ergoterapi. Læs mere om ergoterapi her..

 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

Generelle sider BeneFiT Danmark