Online Booking - Klik her!

Skørping

Velkommen til BeneFiT Skørping Fysioterapi

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Patienttilfredshedsundersøgelse

Vi kører i øjeblikket en tilfredshedsundersøgelse blandt vore kunder. Deltag her: Deltag her

Hos BeneFiT Skørping er vi 8 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er placeret på Møllevej 2 i Skørping. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

BeneFiT Skørping er nu akkrediteret.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Skørping
Møllevej 2 Se kort
9520 Skørping
Telefon 9839 1292
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: 07.30 - 18.00
Tirsdag: 08.00 - 16.30
Onsdag: 07.30 - 19.00
Torsdag: 07.30 - 19.00
Fredag: 07.30 - 15.00
 • 🤩Seje Lisbeth 🤩 Lisbeth starter hos os i et GOP forløb i starten af august måned efter et hårdt sygdomsforløb. Hun er meget afkræftet og har svært ved at rejse sig fra en stol uden at bruge armene. Lisbeth er ... Læs mere

  Facebook - 08-10-2021 08:29
 • 🤩Mød Fysioterapeut Caroline Egeskov🤩 Vi er super glade for at Caroline er startet som vikar hos os i BeneFiT Skørping. Caroline er uddannet 👩‍🎓 i juni 2021. Hun kommer derfor med en masse ny viden, energ ... Læs mere

  Facebook - 07-10-2021 06:00
 • YESSSSSS!! Vi er blevet akkrediteret ❤️❤️❤️ så godt gået til hele teamet!! Der er kæmpet SÅ godt !! FLOT 🇩🇰🇩🇰👍👏👏 #benefitskoerping #akkreditering #vierakkrediteret #flotkæmpet #te ... Læs mere

  Facebook - 06-10-2021 06:00
 • Ondt i ryggen?

  Diskusprolaps er en ret almindelig tilstand. Det anslås, at omkring fire procent af den danske befolkning får smerter fra diskusprolaps, på et eller andet tidspunkt i livet.

  Diskusprolaps – læs om symptomer og find gode råd

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

Generelle sider BeneFiT Danmark