Kirsten Nita

Fysioterapeut

Om mig

Jeg har mange års erfaring som fysioterapeut i Kommunal og i Privat regi med forskellige specialer, mest indenfor behandling af den ældre borger og mennesker med livsstilssygdomme af forskellig art.

Jeg har flere hold i PILATES.

Jeg er ligeledes åndedrætsinstruktør og fascia flow instruktør

Om mig:

Jeg har altid vægtet højt at behandle ud fra et helhedssyn. Jeg lægger vægt på at tilrettelægge min behandling så den giver mening for min klient.

Jeg elsker at hjælpe mennesker til at tage beslutninger, som kan øge kvaliteten i deres daglige liv. Jeg tror på ”livet i bevægelse og bevægelse i livet”

Specialviden:

Pilates, Åndedrætsterapeut, Fysioflow, Geriatri, DGI instruktør for seniorfitness og ældremotion, GLAID

Erhvervserfaring:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Skodsborg Fysioterapiskole i 1994. Arbejdet på private plejehjem indenfor OK fonden. Jeg har arbejdet med specialer indenfor geriatri, neurologi, forflytning og ergonomi. I perioden 2009 til 2017 har jeg været i Roskilde Kommunes træningsafsnit. Det har været med specialer som fx: Hofte/Knæ, GLAID, KOL, kredsløbsproblemer, Ergonomi og undervisning og geriatri. Jeg har løbende holdt mig opdateret indenfor de specialer som jeg varetog.

Siden 2017 har jeg været selvstændig fysioterapeut og pilates intruktør. (balanced body). Jeg underviser på hold og har også afholdt events med Pilates i naturen.

Kurser:

Kurser indenfor neurologi (Bobath) samt kursus i Funktionel Neurologi

Smerter: ”explain pain”, ”Fysioterapi og smerte”

Livsstilssygdomme ”trænings som behandling af livsstilssygdomme”, forskellige kurser med KOL

Den ældre borger: ”Forflytningsprincipper”, per H Lunde, ”positionering og aflastning”, Kursus række med emnet demens, ”Senior idræt”, DGI, ”medicinsk træningsterapi for ældre”, DGI ældre motion og fitness intruktør, ”Tværfagligt samarbejde og organisering i Sundhedssektoren”. (RUC)

”Sundhedsfagligt kompetenceudviklingsforløb om rehabilitering”, ”Tidlig opsporing”, kursus i inkontinens

Pilates: Fysio flow ,v. Elin Solheim, Pelvic balance, -det neutrale bækken, v. SofieB, Franklin Method -bækken, ryg og skuldre.


BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark