Sund Virksomhed

– sundhedsordninger med BeneFiT

En sundhedsordning fra BeneFiT tilpasses altid dine ønsker og behov:

En sundhedsordning på arbejdspladsen kan være med til at forebygge sygefravær, øger trivslen og kan hjælpe medarbejderne hurtig tilbage igen, hvis skaden er sket. BeneFiT tilbyder skræddersyede sundhedsordninger til alle typer og størrelser af virksomheder.

Forøg trivslen på arbejdspladsen

Trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen er en vigtig del af det at gå på arbejde. Ønsker du at sætte et større fokus på trivslen i din virksomhed, så trivslen og arbejdsglæden øges? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte din lokale BeneFiT. Hos BeneFiT har vi dygtige og dedikerede fysioterapeuter, der kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at belyse den generelle sundhedstilstand.

Der er flere veje til bedre sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Hos os kan du blandt andet få et sundhedstjek, få hjælp til træningsøvelser eller hjælp til flere behandlinger, der kan være med til at gøre en forskel for den enkelte medarbejder.

Ønsker du at høre mere om sundhedsordningen fra BeneFit, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 88 77 93 97.

Fysioterapi til virksomheder

Hos BeneFit får du vejledning og behandling hos en af vores dygtige fysioterapeuter. Det betyder for dig, at du altid får sparring og hjælp af en professionel behandler. Hos BeneFiT tilbyder vi flere forskellige behandlingsformer. Når der skal ændres på vaner og rutiner, kan det for nogle virke helt uoverskueligt at komme i gang. Vi tilbyder derfor at komme ud til dig og dine kollegaer, hvor vi kan lave behandlingen på stedet.

Der er flere vinkler til at forbedre sundheden. Døjer medarbejderne med smerter i skulder eller nakke, så tilbyder vi hos BeneFiT en massageordning. Hos BeneFiT tilbyder vi blandt andet behandlinger som kostvejledning, akupunktur og fysioterapi, der alle er med til at øge livskvaliteten hos den enkelte medarbejder i virksomheden. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan være med til at skabe mere energi hos de ansatte? Er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan lave en plan for jeres nye sundhedsordning.

Sundhedstjek til dine medarbejdere

Som en del af sundhedsordningen hos BeneFiT, tilbyder vi at foretage et sundhedstjek af dine medarbejdere. Et sundhedstjek hos en af vores fysioterapeuter er meget forskelligt, og vi tilpasser det naturligvis til de behov, I har ude på arbejdspladsen. Det er blandt andet muligt at vælge at få foretaget et sundhedstjek af de medarbejdere, der måtte ønske det. Ønskes der i stedet et informativt forløb, så er det også muligt at få en af vores behandlere ud til et foredrag, hvor vi fortæller lidt om de sundhedsfremmende fordele ved fysisk aktivitet.

Vi går meget op i at vedligeholde sundheden, og derfor kommer vi ud til virksomheden igen efter tre måneder og laver et nyt tjek. På den måde kan vi se om de tiltag, der er gjort, har en effekt. Ønsker du at vide mere om selve sundhedstjekket, kan du læse mere her.

Fordele ved en sundhedsordning

En fordel ved at gøre brug af vores behandlingsordning er, at du ikke behøver en lægehenvisning, før du kan påbegynde behandlingen. Det betyder altså, at dine medarbejdere ikke skal have en lægehenvisning for at kunne få adgang til vores behandlinger. Det er nemlig sådan, at mange medarbejdere har en sundhedsforsikring gennem deres pensionsordning. Sundhedsforsikringen skal sikre, at de ansatte kan få adgang til hurtig behandling hos en speciallæge eller på et privathospital. Det, der kan være med en sundhedsforsikring, er, at der kan være et krav om lægehenvisning, før du kan modtage behandlingen.

Ønsker du at reducere ventetiden for dine medarbejdere, så kan du allerede kontakte os i dag. Så vi sammen kan se nærmere på sundhedsordningen hos BeneFiT.

Sund virksomhed

I dag leverer vi sundhedsordninger der indeholder:

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er: Om BeneFiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Klik her for at læse mere om vores ydelser til virksomheder: Sund virksomhed

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning

Sådan kan BeneFiT hjælpe din virksomhed

Skal vi kickstarte sundheden på din arbejdsplads? -> Sundhedstjek

Trænger I til at få justeret borde og stole? -> Ergonomisk vejledning

Personalegode og hurtig behandling? -> Behandlingsordninger

© BeneFiT Danmark