BeneFiT Viborg Fysioterapi

Velkommen til BeneFiT Viborg Fysioterapi

Vi er en topmoderne fysioterapiklinik i Viborg, der tilbyder fysioterapi, træning og en lang række andre sundhedsydelser med fokus på høj kvalitet, service og hjælpsomhed.  

Vi holder til på Marsk Stigs Vej 2C i Viborg. Her tilbyder vi fysioterapi med og uden lægehenvisning.

Vi tilbyder også en lang række andre sundhedsydelser i vores 1.500 kvm topmoderne og næsten nye hus, som vi selv byggede i 2021.

Hvad kan vi hjælpe dig med hos BeneFiT Viborg Fysioterapi?

Hos BeneFiT Viborg Fysioterapi har vi allesammen forskellige interesseområder og specialer indenfor fysioterapi, træning, kost og sundhed. Derfor kan vi hjælpe dig med stort set alle sygdomme, smerter og lidelser relateret til kroppen og med stort set alle spørgsmål om sundhed generelt.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Løbeskader og idrætsskader
  • Ryg- og nakkeproblematikker - ondt i ryggen, lændehold, hold i nakken, diskusprolaps, iskias
  • Skulderproblematikker - tendinitter, frossen skulder, rotatorcuff og smerter i skulderen
  • Knæ- og hofteproblematikker - slidgigt, akutte skader, korsbånd og skader på ledbånd
  • Fødder - indlægssåler, ondt i fødderne, hælspore og svangsene smerter
  • Smerteproblematikker - akutte smerter, kroniske smerter, uforklarlige smerter

Hvordan booker jeg en tid til fysioterapi hos BeneFiT Viborg?

Hvis du vil booke en tid til fysioterapi eller en af vores mange andre ydelser indenfor sundhed og træning, så er der flere måder du kan booke din tid hos fysioterapeut på.

  1. Ring til os på telefon 8750 0104
  2. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  3. Skriv til os via kontaktformularen her Kontaktformular
  4. Skriv til os på Messenger her BeneFiT Viborg Facebook Messenger

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål om dine muligheder for fitness, holdtræning, træning i bassin eller andet, så kontakt gerne hos BeneFiT Viborg Fysioterapi via ovenstående kanaler. 

Hvem møder jeg hos BeneFiT Viborg Fysioterapi?

På fysioterapiklinikken er vi godt 20 autoriserede fysioterapeuter, der står klar til at hjælpe dig med professionel og god fysioterapi. Vi er alle uddannede og autoriserede fysioterapeuter og holder os løbende opdateret med den nyeste viden indenfor fysioterapi og sundhed generelt.

Du kan læse mere om alle vi fysioterapeuter hos BeneFiT Viborg Fysioterapi og se hvem der er fysioterapeuter hos BeneFiT Viborg på siden her: https://www.benefit.dk/viborg/personale 

Hvad koster det at gå til fysioterapeut?

Hos os kan du bruge din lægehenvisning til fysioterapi, hvis du har fået en henvisning fra din læge.

Du kan også sagtens besøge os uden en henvisning til fysioterapi.

Har du en sundhedsforsikring kan du også bruge den til fysioterapi hos en fysioterapeut hos os.

Du finder de aktuelle takster for fysioterapi med henvisning og alle vores andre priser på f.eks. personlig træning, akupunktur, indlægssåler mv. her Prisinformation

Kan jeg få tilskud til fysioterapi hos BeneFiT Viborg?

Hos BeneFiT Viborg Fysioterapi har vi ydernummer og overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan få tilskud til behandlinger hos fysioterapeut, hvis du har en henvisning til fysioterapi. Det betyder også, at vi tilbyder vederlagsfri fysioterapi.

Vederlagsfri fysioterapi er gratis fysioterapi til personer med udvalgte sygdomme. Vi har som de fleste fysioterapiklinikker ventetid på vederlagsfri fysioterapi. Du finder vores aktuelle ventetid på sundhed.dk

Du kan læse mere om vederlagsfri fysioterapi hos Sundhedsstyrelsen her: Sundhedsstyrelsen

Kan jeg træne holdtræning og personlig træning hos BeneFiT Viborg Fysioterapi?

Hele vores stueplan er et slaraffenland for dig, der gerne vil træne. Vi har både et stort veludstyret træningslokale med nyt og moderne træningsudstyr, ligesom vi har en holdsal, hvor du kan træne fysioflow, pilates, yoga og mange andre typer holdtræning med fysioterapeut.

Det kræver ikke en henvisning at træne på vores almindelige hold.

Vi tilbyder også mange hold til dig i Viborg, der er gravid eller lige har født. Vi tilbyder f.eks. bassintræning for gravide, efterfødselstræning m.m. - læs mere her Gravid og efterfødsel i Viborg 

Vi tilbyder også personlig træning med fokus på både sport, vægttab, genoptræning, forebyggelse, eller noget helt andet. Med vores indgående kendskab og viden om kroppen, træning og sundhed generelt, kan vi skræddersy det perfekte personlig træning forløb til dig. 

Læs mere om personlig træning hos BeneFiT Viborg her Personlig Træning

Du kan også træne i varmtvandsbassin hos BeneFiT Viborg Fysioterapi

På klinikken på Marsk Stigs Vej 2C i Viborg har vi også vores helt eget varmtvandsbassin. Her kan du træne bassintræning i 33 grader varmt vand sammen med en fysioterapeut. Vi tilbyder træning i varmt vand hver eneste dag hele ugen, så vi har helt sikkert også et bassinhold der passer til dig.

Du kan læse mere om vores bassin lige her Bassintræning 

Hvilke andre ydelser indenfor sundhed og træning tilbyder BeneFiT Viborg Fysioterapi?

På klinikken tilbyder vi også fysiurgisk massage ved fysiurgisk massør Tanja Andersen. Du kan læse mere om mulighederne for velvære massage og fysiurgisk massage hos Tanja Andersen her: Massør Tanja Andersen

Vi tilbyder også et væld af andre forskellige muligheder og ydelser indenfor træning, sundhed og motion. Læs meget mere om dine muligheder her på siden eller kontakt os og hør nærmere. 

Måske kan du finde svar på dine spørgsmål i vores FAQ her FAQ BeneFiT Viborg

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores lækre hus på Marks Stigs Vej 2C i Viborg.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 12-07-2024 09:00

Selvom mange holder ferie ☀️ er klinikken ÅBEN her ved BeneFiT Viborg Så ring eller skriv endelig til os, hvis du har brug for hjælp 🫶 📝 Facebook: BeneFiT Viborg 📧 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 📞 87 50 01 04 ... Læs mere

Dato: 08-07-2024 08:00

BABYTUMMEL HOLD ved BeneFiT Viborg 👶 Vi skal lege, tumle, slå kolbøtter og vejrmøller 🤸‍♀️ Vi skal styrke din babys egen kropsfornemmelse, sanser og hjælpe dem godt på vej igennem de motoriske stadier ... Læs mere

Dato: 30-06-2024 16:57

Kun 1 plads tilbage mandag! Så det er nu, hvis du skal være med 😁 Der er fortsat pladser onsdage 🤩 Der er mulighed for lukkede hold med din mødregruppe, hvis I min. kan samle 4. ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark