• Rørholtvej 3a Se kort
  9330 Dronninglund
  Telefon 98 84 28 00
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man - tors: 08.00 - 18.00
   Fre: 08.00 - 13.30
   Telefontider
   Man - tors: 08.00 - 15.30
   Fre: 08.00 - 13.00
   Ingen ventetid - mulighed for akuttid

Fysioterapeut i Dronninglund

BeneFiT Dronninglund fysioterapi

Har du brug for professionel behandling af en fysioterapeut, står sundhedspersonalet i BeneFiT Dronninglund fysioterapi klar til at hjælpe dig. Hos os er der kort ventetid, og du kan få effektiv fysioterapi både med og uden henvisning fra din egen praktiserende læge.

Vores klinik er placeret på Rørholtvej 3A i Dronninglund. Vi har gode adgangsforhold, så det er nemt at komme ind og ud med rollatorer og kørestole. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du:

 • kommer for at slippe for smerter
 • har behov for genoptræning
 • ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet

Træning hos BeneFiT Dronninglund fysioterapi

Hos BeneFiT Dronninglund fysioterapi har du mulighed for forskellige former for træning med en fysioterapeut. Det kan være:

 • Individuel træning
 • Holdtræning
 • Genoptræning

Du kan få personlig træning med en fysioterapeut, hvor træningen er baseret på din krop og dine behov. Er du kommet til skade, kan du også få hjælp til at komme i gang med din genoptræning. Du kan se, hvilke typer af genoptræning du kan få hos os her.

Vil du hellere træne sammen med andre, kan du deltage i vores holdtræning. Du kan finde en oversigt over vores forskellige hold her.

Som en af de få klinikker i BeneFiT-fællesskabet tilbyder vi også holdet “BabyTummel”, hvor vi stimulerer den fysiske udvikling af børn mellem 3 og 12 måneder. Du kan læse mere om holdtræningen for børn under 1 år her.

Behandling hos BeneFiT Dronninglund fysioterapi

Vores fysioterapeuter er veluddannede, og vi kan derfor tilbyde dig mange forskellige behandlingsformer. Du kan få en oversigt over, hvilke typer behandlinger vi tilbyder her. Som den eneste klinik i BeneFiT-fællesskabet tilbyder BeneFiT Dronninglund fysioterapi et børneforløb, der består af undersøgelse og behandling af børn.

Forløbet kan bruges til mange forskellige problemstillinger. Det kan være alt fra udfordringer med motorik til stress og mistrivsel. Du kan finde ud af, om du og dit barn kan få glæde af et børneforløb ved at læse om det her.

Med en henvisning fra egen læge er det muligt at få tilskud fra den offentlige sygesikring og sygeforsikringen “Danmark”. Derudover kan du også gøre brug af private sundhedsforsikringer til at få dækket børneforløbet.

Kontakt BeneFiT Dronninglund fysioterapi

Kunne du tænke dig behandling af en fysioterapeut, så kan du kontakte os på forskellige måder. Her på vores hjemmeside kan du bestille en tid med vores online booking. Du kan få en tid hos BeneFiT Dronninglund fysioterapi med og uden henvisning fra din praktiserende læge.

Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at møde fysisk op på vores klinik, kan du i stedet booke en e-konsultation med en fysioterapeut. Er du interesseret i det, kan du læse mere om den mulighed her. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., bruge vores kontaktformular eller ringe til os på 98 84 28 00.

Vi har telefontider mandag - torsdag 8.00-15.30 og fredag 8.00-13.00. Du er også mere end velkommen til at besøge BeneFiT Dronninglund fysioterapi. Vi ligger på Rørholtvej 3A, 9330 Dronninglund, hvor vi har åbent mandag - torsdag 8.00-18.00 og fredag 8.00-13.30.
Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 13-06-2024 17:00

Rigtig mange døjer med smerter og skavanker i forbindelse med deres arbejde 😫. Det kan resultere i nedsat produktivitet og sygedage📉. Heldigvis har forskere fra Syddansk Universitet undersøgt, hvordan man kan m ... Læs mere

Dato: 06-06-2024 17:00

Er du gravid? 🤰 ...så kan det være vigtigt at være opmærksom på tunge løft og generel hård eller vedvarende belastning af kroppen. 😮‍💨 Disse to faktorer øger risikoen for bækken-relaterede smerter og ... Læs mere

Dato: 04-06-2024 10:52

Husk at vi holder åbent som sædvanligt i morgen, Grundlovsdag 😁😁 Alle hold fortsætter derfor som de plejer og hvis du døjer med smerter, så tøv ikke med at ringe til os 😎 ☎ 98 84 28 00 📧 dronningl ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark