Ergonomisk vejledning

– øget trivsel og mindre sygefravær

En korrekt ergonomisk indrettet arbejdsplads skaber rammerne for mere sundhed, øget trivsel og reducerer risikoen for arbejdsskader og sygefravær. BeneFiTs fysioterapeuter er specialuddannede indenfor ergonomisk vejledning og rådgivning.

Hos BeneFiT har vi viden om:

 • Ergonomi og indretningen af arbejdspladser
 • Korrekte løfteteknikker
 • Skærmarbejde og indstilling af skærmafstand
 • Hæve-sænkeborde og indstilling
 • Ergonomisk udstyr og kontorudstyr, kontorstole, mousetrapper o.l.
 • Arbejdsskader og forebyggelse
 • Fysisk aktivitet på arbejdspladsen

Hvilke typer virksomheder henvender en ergonomisk vejledning sig til?

BeneFiTs ergonomiske vejledning udføres af en af vores specialuddannede fysioterapeuter. Fysioterapeuterne har indgående kendskab til regler og anbefalinger for godt arbejdsmiljø.

Vi kan tilbyde ergonomisk vejledning til alle typer af virksomheder og ansatte – lige fra medarbejdere på kontorer til mekanikere på værksteder.

En ergonomisk vejledning foregår ved at fysioterapeuten kommer ud på din virksomhed og gennemgår alle medarbejdernes arbejdsstationer.

Er der tale om et kontormiljø kigger fysioterapeuten blandt andet på om borde og stole er hensigtsmæssigt indstillet, om skærmen er korrekt placeret og om hæve-sænkebordet overhovedet kan anvendes.

Er der tale om et værksted vil der være mere fokus på korrekte løfteteknikker og om rammerne for gode arbejdsstillinger er til stede.

Vi udarbejder gerne en samlet rapport med anbefalinger for hver enkelt medarbejder

Som en del af vores ergonomiske vejledning udarbejder vi gerne en samlet rapport med anbefalinger for hver medarbejder. I rapporten beskrives vigtige fund og anbefalinger for den enkelte medarbejder.

Under den ergonomiske vejledning vil fysioterapeuten rådgive medarbejderne om, hvordan sunde arbejdsstillinger kan integreres som en del af en travl hverdag. Fysioterapeuten vil også have mulighed for at introducere medarbejderne for små og lette øvelser, der kan anvendes som forebyggelse i løbet af arbejdsdagen.

Med ergonomisk vejledning kan du og din virksomhed:

 • Reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader
 • Skabe rammer for sundhed og trivsel på arbejdspladsen
 • Nedbringe sygefraværet
 • Øge arbejdsglæden og produktiviteten

Vores ergonomiske vejledning udføres af en fysioterapeut eller en ergoterapeut.

Ét af de vigtigste aspekter indenfor ergonomisk vejledning er viden om krop og fysik. Viden om krop, fysik, anatomi og fysiologi er netop fysioterapeuter og ergoterapeuters kernekompetencer og derfor kan vi levere ergonomisk rådgivning og vejledning på et højt fagligt niveau.

Hvorfor skal du vælge BeneFiT som leverandør af ergonomi til din virksomhed?

BeneFiT leverer allerede i dag sundhedsløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder. Vi har blandt andet en landsdækkende aftale med Jyske Bank omkring ergonomisk indretning af alle Jyske Banks medarbejderes arbejdspladser.

Ud over vores landsdækkende aftale med Jyske Bank har vi stor erfaring med indretning af flere forskellige typer af virksomheder, lige fra lastbilmekanikere til revisionsvirksomheder. Vi kan således tilbyde ergonomisk vejledning til alle størrelser og typer af virksomheder.

Ønsker du en lokal eller landsdækkende aftale?

BeneFiT er placeret 18 steder i Danmark og har der ud over en mængde samarbejdsklinikker over hele landet. Det betyder, at vi kan tilbyde dig ergonomisk vejledning lige meget hvor i landet du befinder dig. Kontakt BeneFiT i dag og hør nærmere omkring mulighederne for netop dig og din virksomhed.

Kontakt BeneFiT lige her via vores kontaktformular: Kontaktformular

Vil du læse mere om, hvem BeneFiT er? Om BeneFiT

Sund virksomhed

I dag leverer vi sundhedsordninger der indeholder:

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er: Om BeneFiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Klik her for at læse mere om vores ydelser til virksomheder: Sund virksomhed

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark