Online ergonomisk vejledning

– nem og tilgængelig hjælp til indretning af din kontorarbejdsplads

Online ergonomisk vejledning hos BeneFiT – nem og tilgængelig hjælp til indretning af din kontorarbejdsplads 

 

Gennem BeneFiTs online ergonomiske vejledning, kan du få gavn af vores ekspertise inden for ergonomi uanset din placering. Via webcam kan vi hjælpe dig både på kontoret og på din hjemmearbejdsplads. Vores skræddersyede online vejledning er udviklet med fokus på at hjælpe både enkeltpersoner og virksomheder med at optimere indretning, arbejdsmiljøet og forbedre trivslen på arbejdspladsen. 

 

Er bevægelse ikke det vigtigste ved kontorarbejde? 

Intet slår bevægelse og variation i løbet af en arbejdsdag, men der er samtidig flere parametre du kan være opmærksom på, når du indretter og anvender din kontorarbejdsplads i løbet af din arbejdsdag.  

Hos BeneFiT har vi indgående kendskab til, hvordan du indretter din arbejdsplads med hensyn til hæve-sænke bord, skærm, tastatur, korrekt indstilling af din kontorstol og alt det andet, der er vigtigt, for at skabe de bedste arbejdsbetingelser for din arbejdsdag.  

Som ergonomiske rådgivere med fysioterapeutisk baggrund, har vi helt naturligt fokus på, hvordan du bedst muligt, gennem god ergonomi og bevægelse, kan forebygge og undgå ondt i ryg, skuldre, nakke og kroppen generelt. 

 

Vil du høre mere om online ergonomisk vejledning? Kontakt os med det samme på 8877 9397 

 

Her kan du se et eksempel på vores rådgivning om indstilling af kontorstol 

https://www.benefit.dk/viden-om/indstilling-af-kontorstol  

 

Hvordan fungerer BeneFiTs online ergonomiske vejledning? 

Via Microsoft Teams, kan du modtage personlig ergonomisk vejledning fra en erfaren ergonomisk konsulent. Gennem en online session laver vi en grundig evaluering af din arbejdsstation og giver dig en individuel vejledning med forslag og løsninger til indretning af kontor, skrivebord, mus mv. 

Hvem henvender online ergonomisk vejledning sig til? 

BeneFiTs online ergonomiske vejledning er skræddersyet til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der ønsker hjælp og vejledning til indretning af kontorarbejdspladser og gode råd til, hvordan variation og bevægelse implementeres i en travl arbejdsdag. Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, tilpasser vi os dine behov for ergonomisk korrekt indstilling af kontorstol, indstilling af skrivebord og hæve-sænkebord. 

 

Hvilke fordele er der ved online ergonomisk vejledning? 

Fleksibilitet 

Få vejledning, når det passer dig bedst. Vores online tilgang giver dig friheden til at planlægge sessioner, der harmonerer med din tidsplan og arbejdsmønstre. 

Personlig tilpasning 

Vi tilbyder en individuel tilgang, der er tilpasset dine specifikke behov og ønsker til en ergonomisk korrekt indretning af kontor. Vores erfarne konsulenter skaber skræddersyede løsninger til at opfylde dine individuelle krav. 

Forebyggelse af skader 

Ergonomisk vejledning kan ikke stå alene, men kan hjælpe til at identificere og løse potentielle ergonomiske risici og derigennem bidrage til at reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader og mindske sygefravær. 

Vi tror på, at "den næste stilling er den bedste stilling," og vi er her for at hjælpe dig med at skabe rammerne for god ergonomi og variation i en travl arbejdsdag.  

 

Book din online ergonomiske vejledning med det samme 

Kontakt os med det samme på tel. 8877 9397 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Tag det første skridt mod en forbedret arbejdsoplevelse og invester i dit helbred. Book din online session i dag og oplev fordelene ved ergonomisk vejledning, uanset hvor du er, og når det passer dig. Har du spørgsmål eller ønsker mere information? Vi er her for at hjælpe. Kontakt os via vores online formular lige her: FORMULAR 

Sund virksomhed

I dag leverer vi sundhedsordninger der indeholder:

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er: Om BeneFiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Klik her for at læse mere om vores ydelser til virksomheder: Sund virksomhed

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark