Sundhedstjek

Et sundhedstjek udført af en fysioterapeut fra BeneFiT giver alle medarbejdere et overblik over deres generelle sundhedstilstand. Et sundhedstjek fra BeneFiT kan være en del af et større sundhedsforløb hos netop din virksomhed.

Med et sundhedstjek fra BeneFiT får alle på din virksomhed viden om:

 • Kroppens sundhedstilstand
 • Kondital, BMI, fedtprocent, muskelmasse
 • Bodyage
 • Sundhedsstyrelsens anbefalinger
 • Gode råd om sundhed og trivsel

Hvorfor skal din virksomhed vælge et sundhedstjek?

Et sundhedstjek giver konkrete værdier, der udtrykker sundhedstilstanden hos den enkelte medarbejder. På den måde kan et sundhedstjek være startskuddet til et sundhedsforløb på din arbejdsplads. Sundhed og trivsel på arbejdspladsen er alfa og omega, hvis du vil nedbringe sygefraværet og undgå langtidssygemeldinger. Et sundhedstjek kan være motivationen og grobunden for det sunde arbejdsmiljø, hvor sundhed, trivsel og arbejde går hånd i hånd. Et sundhedstjek fra BeneFiT udføres altid af vores autoriserede sundhedspersonale.

Vores fysioterapeuter kommer gerne ud på din virksomhed med kondicykel og testredskaber og udfører sundhedstjekket i jeres hus.

Hvordan foregår det enkelte sundhedstjek rent praktisk?

Du vælger om vi skal udføre sundhedstjekket hos dig på din virksomhed eller på en af vores klinikker. Et sundhedstjek fra BeneFiT består af forskellige målinger og sundhedstest, som beskriver din sundhed. Du vil blandt andet få målt dit BMI, fedtprocent, og kondital. Fysioterapeuten vil løbende gennemgå resultaterne sammen med dig og vejlede om, hvordan sundhedstilstanden vedligeholdes eller optimeres.

Sundhedstjek giver et godt visuelt overblik:

screening

Et sundhedstjek som en del af et større forløb med fokus på sundhed på arbejdspladsen

Ofte vælger vores kunder at integrere et sundhedstjek som en del af et længere sundhedsforløb på arbejdspladsen. En opbygning kunne fx være:

 • Foredrag om gevinster ved fysisk aktivitet
 • Sundhedstjek af alle medarbejdere
 • Præsentation og afprøvning af 3 forskellige træningsformer
 • Nyt sundhedstjek efter 3 måneder for at se effekten af forløbet

Har du ønsker om yderligere fysiske test som en del af dit sundhedstjek kan flere af vores fysioterapeuter også tilbyde måling af blodtryk, kolesterol, puls m.m.

Hvor lang tid tager et sundhedstjek og hvad koster det?

En sundhedstjek som beskrevet her på siden tager 20-30 minutter pr. medarbejder. Prisen afhænger af, hvor mange medarbejdere, der skal tjekkes og hvilket setup du ønsker omkring sundhedstjekket. Ønsker du foredrag om sundhed, afprøvning af træningsformer, pausegymnastik osv.

Generelt anbefaler vi, at du booker et opfølgende sundhedstjek efter 3-4 måneders varighed. På den måde kan I monitorere udviklingen i sundhed på jeres virksomhed.

Kontakt gerne BeneFiT i dag og hør nærmere om mulighederne for at gøre BeneFiT til din sundhedspartner. Vi tilbyder skræddersyede sundhedsordninger til alle virksomheder. Brug vores kontaktformular

Sund virksomhed

I dag leverer vi sundhedsordninger der indeholder:

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er: Om BeneFiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Klik her for at læse mere om vores ydelser til virksomheder: Sund virksomhed

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark