• Møllevej 2 Se kort
  9520 Skørping
  Telefon 98 39 12 92
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 07.30 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 17.00
   Onsdag: 07.30 - 16.00
   Torsdag: 07.30 - 18.30
   Fredag: 07.30 - 13.00
   OBS. træningscenteret lukker 30min. før ovenstående.
   Telefontider
   Mandag-torsdag: 08.00 -14.30
   Fredag: 08.00 - 12.45

Fysioterapeut i Skørping

BeneFiT Skørping fysioterapi

- vi er et besøg værd

Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

BeneFiT Skørping fysioterapi er en fysioterapiklinik placeret i Skørpings østlige ende på Møllevej 2. Her møder du 5 fysioterapeuter og bliver budt velkommen af vores sekretær Merethe. Vi har både handicapparkering og almindelige p-pladser.

Klinikken har aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan få tilskud til din behandling hos fysioterapeut. Vi har også aftaler med stort set alle forsikringsselskaber, så uanset om du har en henvisning til fysioterapi fra lægen, er selvbetaler eller er henvist fra forsikringsselskabet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til vores sekretær for at få en tid, eller du kan selv booke tid til fysioterapi online her.

Fysioterapi er vores kerneydelse, men vi kan også hjælpe med andre sundhedsydelser, såsom akupunktur, shockwave, laser, virksomhedsaftaler, træning, ergonomisk vejledning og meget andet.

Vi tilbyder også genoptræning både individuelt og i samarbejde med Rebild Kommune. Træning kan foregå på hold eller individuelt og altid i tæt samarbejde med din fysioterapeut.

Vi er alle veluddannede fysioterapeuter og de fleste af os har også specialviden inden for områder såsom ryg- og nakkeproblematikker, skuldersmerter, idrætsskader, knæsmerter og børnebehandling og meget mere.

Kontakt os enten på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 98 39 12 92, så vi kan finde den bedste løsning til dig.

Genoptræning hos din lokale BeneFiT i Skørping

Du behøver ikke at rejse langt for at få hjælp til din genoptræning. Bor du i Aarestrup, Terndrup eller i en anden by i nærheden af Skørping, så er der ikke langt til din nærmeste lokale fysioterapiklinik. Hos BeneFiT Skørping er vi i stand til at hjælpe dig med din genoptræning efter længere tids sygdom eller skade.

Du finder erfarne og veluddannede fysioterapeuter hos BeneFiT Skørping. Har du brug for hjælp til at komme tilbage efter en operation, så hjælper vi dig. Vi tilbyder fysioterapeuter med specialviden, om hvordan det bedste træningsforløb tilrettelægges, så dine smerter hurtigst muligt reduceres.

Motion og hold hos BeneFiT Skørping

Mange af vores lokale fysioterapiklinikker tilbyder motion & hold, og der er ingen undtagelse, når det kommer til din lokale BeneFiT i Skørping. Vi tilbyder dig flere forskellige motionsformer:

 • Osteoporose-træning
 • Fysio-pilates
 • Bassintræning
 • Slankehold
 • Seniorgymnastik
 • Rygtræning
 • Personlig træning
 • Nakke/skuldertræning
 • Knætræning
 • Slidgigt-træning
 • Efterfødselstræning
 • Golf Fitness
 • Golf Body Test
 • BeneFiT Idrætscreeninger
 • Fysio Flow
 • Løbestilsanalyse

Ønsker du at få mere viden om et bestemt motionshold, kan du kontakte os på telefon 98 39 12 92 eller booke din tid online.

Book tid online hos BeneFiT Skørping

Ønsker du at booke en tid online hos BeneFiT Skørping eller en af vores andre lokale fysioterapiklinikker? Så kan du vælge at klikke på ‘book din tid online’. Herefter skal du indtaste den bookingkode, du har modtaget fra klinikken, eller dit selvvalgte brugernavn. Er du ny bruger, skal du indtaste dine personlige informationer, inden du kan booke tid.

Vi glæder os meget til at modtage din booking, så vi kan komme i gang med at hjælpe dig tilbage til hverdagen.

BeneFiT i Skørping hjælper vi med din sundhed og velvære

Hos BeneFit fysioterapi går vi op i din sundhed. Derfor har vi stiftet det, der hedder Sund & Liv. BeneFiT Skørping er også en del af Sund & Liv, og hos os kan du få råd og vejledning af et fagligt kompetent sundhedspersonale. Vi hjælper dig blandt andet med at:

 • Få mere overskud i din hverdag
 • Finde ro i krop og sind
 • Giver dig professionel rådgivning og vejledning
 • Få hjælp til indsigt i din sundhed.

Vi tilbyder dig også flere ting som sundhedstest, rådgivning, foredrag og fysiomassage. En sundhedstest hjælper dig med at skabe et overblik over din sundhedstilstand. Vi kan hjælpe dig med at oplyse dit kondital, BMI og fedtprocent. En sundhedstest kan også være med til at optimere din sundhedstilstand og meget mere. Lyder det som noget for dig, så kontakt os allerede i dag.

Få viden om din virksomheds sundhed og trivsel

Vi hjælper med at skabe overblik over din virksomheds sundhed og trivsel. Hos BeneFiT har vi mere end 150 medarbejdere, der har stor viden omkring lige præcis dette, og derfor kan vi hjælpe dig med at skabe et overblik over dine medarbejderes sundhed.

Hos BeneFiT i Skørping kan vi hjælpe dig med at få større viden om sundhed og trivsel, ergonomisk vejledning, indretning af arbejdspladser, tilrettelæggelse af sundhedsordninger, nedbringelse af sygefraværet. Har I brug for at få mere viden ude på arbejdspladsen, tilbyder vi dig at komme ud og holde et foredrag om kroppen, sundhed og livsstil.

 

BeneFiT Skørping er nu akkrediteret:

 

Seneste Facebook nyheder

Dato: 14-07-2024 15:00

OBS ændrede åbningstider i uge 29 Mandag d 15/7 kl. 7.30 - 18.00 Tirsdag d 16/7 kl. 8.00 - 17.00 Onsdag d 17/7 kl. 7.30 - 16.00 Torsdag d 18/7 kl. 7.30 - 18.30 Fredag d 19/7 kl. 7.30 - 13.30 ☎Telefontid fra 8.00-12 ... Læs mere

Dato: 11-07-2024 15:00

OBS ændrede åbningstider i uge 33 Mandag d 12/8 kl. 7.30 - 14.30 Tirsdag d 13/8 kl. 8.00 - 17.00 Onsdag d 14/8 kl. 7.30 - 14.30 Torsdag d 15/8 kl. 8.00 - 18.30 Fredag d 2/8 kl. 8.00-12.30 Træningssalen har åbent i ... Læs mere

Dato: 08-07-2024 15:00

Sommerferieperioden er over os 😎🌞 Nedenfor kan i se hvornår den enkelte fysioterapeut har ferie. Der vil derfor være ændrede åbningstider den kommende tid. De vil løbende blive slået op her på FB og IG. Go ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark