• Møllevej 2 Se kort
  9520 Skørping
  Telefon 98 39 12 92
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 07.30 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 16.30
   Onsdag: 07.30 - 19.00
   Torsdag: 07.30 - 19.00
   Fredag: 07.30 - 15.00

Fysioterapeut i Skørping

BeneFiT Skørping - vi er et besøg værd 

- Du behøver ikke have ondt, for at få det bedre! 

BeneFiT Skørping fysioterapi er en fysioterapiklinik placeret i Skørpings østlige ende på Møllevej 2. Her møder du 5 fysioterapeuter og bliver budt velkommen af vores sekretær Merethe. Vi har både handicapparkering og almindelige p-pladser.

Klinikken har aftale med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan få tilskud til din behandling hos fysioterapeut. Vi har også aftaler med stort set alle forsikringsselskaber, så uanset om du har en henvisning til fysioterapi fra lægen, er selvbetaler eller er henvist fra forsikringsselskabet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til vores sekretær for at få en tid, eller du kan selv booke tid til fysioterapi online her.

Fysioterapi er vores kerneydelse, men vi kan også hjælpe med andre sundhedsydelser, såsom akupunktur, shockwave, laser, virksomhedsaftaler, træning, ergonomisk vejledning og meget andet.

Vi tilbyder også genoptræning både individuelt og i samarbejde med Rebild kommune. Træning kan foregå på hold eller individuelt og altid i tæt samarbejde med din fysioterapeut.

Vi er alle veluddannede fysioterapeuter og de fleste af os har også specialviden indenfor områder såsom ryg- og nakkeproblematikker, skuldersmerter, idrætsskader, knæsmerter og børnebehandling og meget mere.

Kontakt os enten på mail eller telefon, så vi kan finde den bedste løsning til dig Tel 9839 1292 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

BeneFiT Skørping er nu akkrediteret:

 

Seneste Facebook nyheder

Dato: 29-11-2022 18:00

Savner du effektiv træning af din bækkenbund, gode råd og øvelser du får lavet i din hverdag? Det er nemlig fornålet med vores StækBund-forløb. Mødegange: Følgende torsdage kl. 11:00 8., 15. og 22 december 5., ... Læs mere

Dato: 29-11-2022 17:00

🎅 2. søndag i advent KONKURRENCE 🎅 🎄💆‍♀️🎄VIND 1 x MASSAGE 🎄💆‍♀️🎄 Julen nærmere sig og vi fortsætter med vores advent konkurrence! 🍀🍀🤞KONKURRENCE🤞🍀🍀 Gæt hvem ... Læs mere

Dato: 28-11-2022 18:00

🎄🎅VINDEREN af 1. søndag i advent KONKURENNCE🎅🎄 Som det ses på filmen var Emilie den sejeste til at stå på et ben med lukkede øjne 🙌🙌 VINDEREN ER Tine Svoldgaard Graff 🤩🥳 Kæmpe tillykke! V ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark