Fysioterapi i Holstebro

Leder du efter en fysioterapeut i Holstebro og omegn, kan du få professionel behandling af en fysioterapeut hos BeneFiT med og uden henvisning fra din egen praktiserende læge. Vi har skiftet navn fra “Fysioterapien Sct. Jørgen” til BeneFiT Holstebro, da vores klinik er blevet en del af BeneFiT-fællesskabet.

Vores klinik er stadig velbeliggende på Stationsvej med gode parkeringsforhold og handicapvenlig adgang - lige bag Gråkjær Arena. Vores sundhedspersonale består af 10 fysioterapeuter, 2 kliniksekretærer, 1 blæksprutte og 1 massør, som står klar til at byde dig velkommen.

Effektiv behandling med fysioterapi i Holstebro

Ved vores fysioterapeuter er du i trygge hænder, når det kommer til fysioterapi og andre behandlingsformer. Hos os kan du få 20 forskellige behandlingsformer. Du kan se en oversigt over, hvilke former for behandling vi tilbyder her.

Vi tilbyder akupunktterapi. Forskellen på akupunkturterapi og akupunktur (som du også kan få hos os) er, at behandlingen foregår med en terapisonde og nogle gange laser i stedet for akupunkturnåle. Der bliver ikke brugt nåle til denne behandling.

Vi tilbyder kranio-sakral terapi, som er velegnet til at sænke din krops stressniveau. BeneFiT Holstebro tilbyder også magnetolith-terapi. Magnetolith er en terapeutisk behandling af smerter og funktionsnedsættelse i bevægeapparatet.

Screening hos fysioterapeut

Har du ondt i kroppen eller smerter specifikke steder, så kan en screening være med til at forebygge eventuelle skader. Hos BeneFiT Holstebro kan du få en:

En screening er en udredelse og analyse af enten hele din krop eller et bestemt område af kroppen. Samtidig får du vejledning og gode råd til, hvordan du kan komme af med smerterne og forebygge skader.

Træning med fysioterapeut i Holstebro

I vores klinik har vi også et stort træningscenter, hvor du kan træne sammen med en fysioterapeut. Træningen kan være:

BeneFiT Holstebro har et kvindehold. Her kan yngre kvinder mellem 20-40 år, som har svært ved at træne i fitness eller på egen hånd, træne sammen med andre kvinder, der har lignende udfordringer.

Book fysioterapi i Holstebro

Vil du gerne have en tid til fysioterapi eller en af vores andre former for behandling, kan du kontakte os på følgende måder:

På vores hjemmeside kan du benytte dig af vores online booking. Du kan booke tid til fysioterapi hos BeneFiT Holstebro med og uden henvisning fra egen læge. Hvis du ikke har mulighed for fysisk at møde op på vores klinik, kan du i stedet booke en e-konsultation med en fysioterapeut. Hvis du er interesseret i det, kan du læse mere om det her. Er der noget, du er i tvivl om, kan du bruge vores kontaktformular, sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ringe til os på 97 42 79 09.

Vores sekretærer træffes mandag – torsdag mellem kl. 8.00 - 16.00 og fredag mellem kl. 8.00 – 15.00 Kontakt os i dag eller kig forbi vores klinik på Stationsvej 33 B, 7500 Holstebro lige bag Gråkjær Arena. Klinikkens fysioterapeuter glæder sig til at byde dig velkommen.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark