Online Booking - Klik her!

Hals

Velkommen til BeneFiT Hals Fysioterapi

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Vi - BeneFiT Dronninglund har 1. oktober 2017 startet en satellitklinik i Hals Motionscenter. Vi er godkendte som leverandører af genoptræning for Aalborg Kommune.

Vi laver træningsprogrammer for medlemmerne i Hals Motionscenter, der måtte ønske fysioterapeutisk assistance, derudover har vi forskellige hold i Motionscentret.

Vi har Ikke overenskomst med sygesikringen, dvs. at alle behandlinger er udenfor tilskud fra sygesikringen. Vi har aftaler med forsikringsselskaber og Sygesikringen Danmark.

Fysioterapeuterne Kristina Pedersen og Thomas Borup træffes efter aftale.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hals
Idrætsallé 101 Se kort
9370 Hals
Telefon 9884 2800
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Mandag: 10.00 - 15.00
Tirsdag: 07.00 - 12.00
Samt efter aftale
OBS: Ved booking oplys venligst Hals afdeling
  • Døjer du med svimmelhed?

    Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
    Læs mere her: Svimmelhed

  • Motorisk udvikling og læring hos børn

    Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

    Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

Generelle sider BeneFiT Danmark