Om klinikken

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Vi - BeneFiT Dronninglund har 1. oktober 2017 startet en satellitklinik i Hals Motionscenter. Vi er godkendte som leverandører af genoptræning for Aalborg Kommune.

Vi laver træningsprogrammer for medlemmerne i Hals Motionscenter, der måtte ønske fysioterapeutisk assistance, derudover har vi forskellige hold i Motionscentret.

Vi har Ikke overenskomst med sygesikringen, dvs. at alle behandlinger er udenfor tilskud fra sygesikringen. Vi har aftaler med forsikringsselskaber og Sygesikringen Danmark.

Fysioterapeuterne Kristina Pedersen og Thomas Borup træffes efter aftale.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark