Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Søndersø

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

Hos BeneFiT Søndersø Fysioterapi og Fitness er vi 9 kompetente fysioterapeuter, 3 søde sekretærer og en håndfuld friske instruktører og receptionister, som er klar til at hjælpe dig.
I vores hus finder du en fysioterapiklinik integreret med et moderne fitnesscenter. Du finder os centralt i byen med gode parkeringsforhold og handicapvenlig adgang.

Hos BeneFiT Søndersø står vi klar til at hjælpe dig på Odensevej 73 i Søndersø.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Og vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet. Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Vi har kort ventetid til fysioterapi

Sygesikringen regulerer, hvor mange timer klinikken må tilbyde behandling med lægehenvisning. Du kan derfor opleve, at der er ventetid på at få en tid, når du kommer med en lægehenvisning.
Hvis du har behov for en akut tid - eller ikke vil bruge tid på at gå til lægen - vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. I disse situationer har du mulighed for at booke en tid uden henvisning fra lægen. Du vil få kort ventetid og hurtigere behandling.

Vores fysioterapeuter har specialviden indenfor en lang række områder såsom:

 • Idrætsfysioterapi
 • GLAiD træning, hofte og knæ
 • GynObs fysioterapi
 • Ryg, nakke, skulder mm.
 • Genoptræning
 • Neurologiske sygdomme som fx Parkinson og apoplexi

I huset tilbyder vi desuden sundhedsydelser som fx Fysio-massage, Vanecoaching, ergonomisk vejledning, sundhedstest og personlig træning.

Vores Fitnesscenter er moderniseret og med en atmosfære, så der er plads til alle. Her kommer mange lokale og træner - både unge og ældre.

Vi tilbyder en bred vifte af træning på hold i både fysioterapien og fitnesscentret. Se vores hold-tilbud og beskrivelser af de enkelte hold her:

Fysioterapeutiske hold: Læs mere - Holdbeskrivelser fysioterapi - Holdplan finder du her: Holdplan Fysioterapi

Fitness hold: Læs mere om holdene: Holdbeskrivelser Fitness - Holdplan finder du her: Holdplan fitness

Hos BeneFiT Søndersø tilbyder vi også akupunktur ved RAB-certificeret akupunktør - som smertebehandling og evt. som supplement til fysioterapi og øvelser.

BeneFiT Morud er en del af BeneFiT Søndersø - se mere her: BeneFiT Morud.

Kontakt os allerede i dag på 6489 3001 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Søndersø
Odensevej 73 Se kort
5471 Søndersø
Telefon 6489 3001
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
 • Kære patienter og fitnessmedlemmer. Fra idag mandag d. 29. november skal vi alle bruge mundbind eller visir på klinikken. Patienten: Værnemidler bruges i venteværelset og behandlerrum😷 Fysioterapeuten: Med hens ... Læs mere

  Facebook - 29-11-2021 06:31
 • 😃🕯ADVENTSKONKURRENCE🕯😃 VIND: 1 måneds træning, 1 x massage eller 1 times Personlig Træning 🎁🎁🎁 Deltag: 1) Giv et 👍 2) D E L opslaget 3) Skiv dit ønske i kommentarfeltet (Træning, Massage ... Læs mere

  Facebook - 28-11-2021 08:35
 • 🖤🧡 BLACK WEEK TILBUD 🧡🖤 ✔️ Slå til i denne uge ✔️ Til DIG selv eller som GAVE-idé Hjælp os gerne med at D E L E budskabet😊 ... Læs mere

  Facebook - 22-11-2021 19:02

Generelle sider BeneFiT Danmark