Velkommen til vores lækre Fitness Center, hvor du kan træne individuelt og på hold. Har du brug for kompetent vejledning, er vi klar til at hjælpe.
Fitness Centret har åbent alle dage fra kl. 05.00 - 22.30.
Læs mere
Velkommen til vores lækre Fitness Center, hvor du kan træne individuelt og på hold. Har du brug for kompetent vejledning, er vi klar til at hjælpe.
Fitness Centret har åbent alle dage fra kl. 05.00 - 22.30.
Læs mere

Om klinikken

…du behøver ikke have ondt, for at få det bedre.

 Hos BeneFiT Søndersø Fysioterapi og Fitness er vi 9 kompetente fysioterapeuter, 3 søde sekretærer og en håndfuld friske instruktører og receptionister, som er klar til at hjælpe dig.
I vores hus finder du en fysioterapiklinik integreret med et moderne fitnesscenter. Du finder os centralt i byen med gode parkeringsforhold og handicapvenlig adgang.

Book tid i vores fitness center her: Online Booking

Hos BeneFiT Søndersø står vi klar til at hjælpe dig på Odensevej 73 i Søndersø.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Og vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet. Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Vi har kort ventetid til fysioterapi

Sygesikringen regulerer, hvor mange timer klinikken må tilbyde behandling med lægehenvisning. Du kan derfor opleve, at der er ventetid på at få en tid, når du kommer med en lægehenvisning.
Hvis du har behov for en akut tid - eller ikke vil bruge tid på at gå til lægen - vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. I disse situationer har du mulighed for at booke en tid uden henvisning fra lægen. Du vil få kort ventetid og hurtigere behandling.

Vores fysioterapeuter har specialviden indenfor en lang række områder såsom:

  • Idrætsfysioterapi
  • GLAiD træning, hofte og knæ
  • GynObs fysioterapi
  • Ryg, nakke, skulder mm.
  • Genoptræning
  • Neurologiske sygdomme som fx Parkinson og apoplexi

I huset tilbyder vi desuden sundhedsydelser som fx Fysio-massage, Vanecoaching, ergonomisk vejledning, sundhedstest og personlig træning.

Vores Fitnesscenter er moderniseret og med en atmosfære, så der er plads til alle. Her kommer mange lokale og træner - både unge og ældre.

Vi tilbyder en bred vifte af træning på hold i både fysioterapien og fitnesscentret. Se vores hold-tilbud og beskrivelser af de enkelte hold her:

Fysioterapeutiske hold: Læs mere - Holdbeskrivelser fysioterapi - Holdplan finder du her: Holdplan Fysioterapi

Fitness hold: Læs mere om holdene: Holdbeskrivelser Fitness - Holdplan finder du her: Holdplan fitness

Hos BeneFiT Søndersø tilbyder vi også akupunktur ved RAB-certificeret akupunktør - som smertebehandling og evt. som supplement til fysioterapi og øvelser.

BeneFiT Morud er en del af BeneFiT Søndersø - se mere her: BeneFiT Morud.

Kontakt os allerede i dag på 6489 3001 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 07-06-2024 06:21

Dans med Emma⬇️📽️🤩 ... Læs mere

Dato: 05-06-2024 19:34

🎉💃 Kom og dans med Emma💃🎉 📅 Dato: Søndag den 9/6 🕙 Tidspunkt: Kl. 10-11 📍 Sted: boldbanerne ✅ Mødested: Søndersø Hallens hovedindgang. Emma Camilla Ditlev Voldsgaard afholder danseevent, hvo ... Læs mere

Dato: 27-05-2024 18:09

TUSIND TAK til alle, der deltog i konkurrencen om personlig træning med Sascha🤩 Vinderne er fundet, og vi valgte at trække hele fire personer pga af den samlede flotte opbakning. De heldige er: ✅Lisbet Krog ✅V ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark