Behandlingsordning

– sundhed, tryghed og trivsel for alle medarbejdere

Vidste du at 5 ud af 10 erhvervsaktive har oplevet smerter fra nakke/skulder inden for de seneste 3 måneder? En behandlingsordning hos BeneFiTs fysioterapeuter garanterer dig hurtig og sikker behandling.

En behandlingsordning fra BeneFiT kan bl.a. indeholde:

 • Massageordning
 • Fysioterapi, akupunktur, kostvejledning og andre sundhedsydelser
 • In-house klinik på din virksomhed

Hvad er indholdet i en behandlingsordning fra BeneFiT?

En behandlingsordning hos BeneFiT kan tilpasses lige netop dine ønsker og behov. Vi har skræddersyet flere forskellige løsninger sammen til vores erhvervskunder, så de passer præcis til den enkelte virksomhed. Vi brænder for at fremme sundhed og trivsel på alle danske arbejdspladser, og dermed mindske sygefravær.

Lad os lige starte med at sige:

”En behandlingsordning er ikke bare en sundhedsforsikring!”

Mange medarbejdere har gennem deres pensionsordninger en sundhedsforsikring. Sundhedsforsikringer sikrer medarbejderen hurtig behandling på privathospitaler eller hos speciallægen. Men hovedparten af sundhedsforsikringerne stiller krav om en lægehenvisning, såfremt en medarbejder har behov for fysioterapi. Det betyder at ventetiden bliver lang før et nødvendigt og tiltrængt behandlingsforløb hos fysioterapeuten kan begynde.

Med en behandlingsordning hos BeneFiT er der ingen krav om en lægehenvisning -og dine medarbejdere har adgang til alle ydelser vi udbyder. Lige fra fysioterapi til akupunktur, kostvejledning og meget andet.

Her kan du se eksempler på behandlingsordninger vi leverer til virksomheder i dag:


- Klippekort til dine medarbejdere

En model vi ofte anvender til virksomheder er en klippekort-model. Ved en klippekort-model får hver enkelt medarbejder tildelt et klippekort på 10 klip som de selv kan disponere over. Klippekortet kan anvendes til fysioterapi i forbindelse med en skade, men kan også anvendes til vores mange andre ydelser såsom massage, kostvejledning, løbestilsanalyse eller akupunktur.

- In-house klinik

Nogen af vores virksomheder vælger at oprette en in-house klinik, hvor en BeneFiT fysioterapeut kan træffes et antal dage om ugen. Medarbejderne får på den måde mulighed for både forebyggende behandlinger inden skaden sker og mulighed for at få behandlet en skade efter den er sket. Det hele foregår i jeres hus, hvilket gør det nemt og bekvemt for alle medarbejdere at anvende ordningen.

- Ubegrænset adgang til BeneFiTs ydelser

Enkelte virksomheder vælger at tilbyde deres medarbejdere ubegrænset adgang til alle ydelser hos BeneFiT. På den måde sikrer virksomheden, at alle medarbejdere altid har adgang til hurtig og effektiv forebyggelse og behandling. Det er en god og sund personalegode, som medarbejderne sætter pris på.

En behandlingsordning hos BeneFiT sikrer dig:

 • Hurtig adgang til behandling
 • Personalegode til dine medarbejdere
 • Faglig kompetent behandling udført af autoriserede fysioterapeuter
 • En behandlingsordning, der passer til dig og din virksomhed

Hos BeneFiT vil vi meget hellere forebygge skader fremfor at behandle dem

Hos BeneFiT mener vi, at den bedste behandling er forebyggelse! Derfor tilbyder vi også vores erhvervskunder og virksomheder sundhedsydelser, som kan forebygge arbejdsskader og nedbringe risikoen for sygefravær. Her på siden læser du om behandlingsordninger, men vi tilbyder også sundhedsforløb med sundhedstjek eller ergonomisk vejledning.

Har du andre ønsker til indholdet i din behandlingsordning hos BeneFiT er vi altid lydhøre overfor at finde den helt rigtige løsning for dig.

Hvorfor skal du vælge BeneFiT som leverandør af din sundhedsordning?

BeneFiT har mere end 135 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund. Derfor kan vi tilbyde dig en bred vifte af tilbud indenfor sundhed, trivsel, motion og træning. Vi har kompetencer indenfor alt lige fra sundhedstjek og ergonomi til kost og motion.

Alle klinikker i BeneFiT er lokalt forankrede, men samarbejder på tværs af landet for at tilbyde den samme gode service og kvalitet i vores sundhedsydelser. Det betyder også, at vi kan garantere dig de samme sundhedsydelser af højeste kvalitet, hvad enten din virksomhed har afdelinger i Viborg, Herning, Århus eller et helt fjerde sted.

Sund virksomhed

I dag leverer vi sundhedsordninger der indeholder:

Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er: Om BeneFiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Klik her for at læse mere om vores ydelser til virksomheder: Sund virksomhed

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark