• Langetoften 9a Se kort
  4320 Lejre
  Telefon 46 49 77 40
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Mandag til torsdag:
   Fysioterapien 08:00-18:00
   Træningscentret 08:00-20:00

   Fredag
   Fysioterapien 08:00-16:00
   Træningscentret 08:00-18:00

   Telefontider
   Man- torsdag: 08.00-15.00
   Fredag: 08.00-14.00

Velkommen til BeneFiT Osted Fysioterapi

.. Fysioterapi og sundhed til alle i Osted og omegn

Vil du booke en tid til behandling hos en fysioterapeut ved BeneFiT Osted fysioterapi?

 1. Ring til BeneFiT Osted fysioterapi på telefon 4649 7740
 2. Skriv til BeneFiT Osted fysioterapi på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 3. Skriv til BeneFiT Osted fysioterapi via kontaktformularen her
 4. Skriv til BeneFiT Osted fysioterapi på Messenger her

Hvor finder jeg BeneFiT Osted Fysioterapi og hvad kan en fysioterapeut hjælpe med?

Hos BeneFiT Osted fysioterapi er vi 8 fysioterapeuter. Vores fysioterapiklinik er placeret ved Hovedvejen i Osted i det gamle plejehjem på Langetoften 9A, kun 10 km fra Roskilde.

Er du kommet galt afsted med et hold i ryggen, en idrætsskade eller har du hovedpine og ondt i nakken, så kan vi hjælpe dig med den rette behandling og genoptræning hos en fysioterapeut.

Hvis du vil holde dig aktiv, har du også mulighed for at benytte vores træningscenter på vores fysioterapiklinik på Langetoften 9A i Osted.

Hvad kan vi hjælpe dig med hos BeneFiT Osted Fysioterapi?

Hos BeneFiT Osted fysioterapi har hver enkelt fysioterapeut forskellige områder vi er særligt interesserede i og vi kan derfor hjælpe dig med f.eks. 

 • Fysioterapi - Knæ - Bækken - Ryg - Skulder - Hovedpine
 • Træning - Hold såsom ryghold, Pilates, knæhold
 • Personlig træning med udgangspunkt i dine ønkser og behov
 • Genoptræning efter ulykke eller sygdom
 • Massage - Fysioterapeutisk massage
 • Såler og indlæg - specialformede såler, der passer præcist til dig
 • Shockwave til behandling af eksempelvis tennisalbue eller hælspore

Vi kan også tilbyde en bred vifte af specialviden inden for fysioterapi og sundhed, såsom;

 • GLAID-træning - træning for dig med slidgigt i hofter eller knæ
 • Idrætsskader - såsom springerknæ, løbeskader eller golf albuer og padelskader
 • Skoliose - schroth best practice (vejledning i hverdagsbevægelser og træning)
 • Hjernerystelse og whiplash skader
 • Smerteproblematikker - akutte smerter, langvarige smerter og kroniske smerter
 • Stress og overbelastet nervesystem

Hvad er prisen for behandling hos fysioterapeuterne ved BeneFiT Osted Fysioterapi?

Hos BeneFiT Osted fysioterapi har vi ydernummer og du kan dermed få tilskud til dine behandlinger ved en fysioterapeut hos os, hvis du har en henvisning til fysioterapi fra din egen læge.

Du kan sagtens modtage behandlinger hos os, selvom du ikke har en lægehenvisning til fysioterapi fra din praktiserende læge. 

Er du medlem af sygesikring “Danmark” kan du få tilskud til dine fysioterapeutiske behandlinger, uanset om du har henvisning fra din egen læge eller ej.

Du finder vores aktuelle priser og takster på fysioterapi og andre behandlinger ved vores fysioterapeuter i vores prisliste lige her - Prisliste

BeneFiT Osted fysioterapi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber

BeneFiT Osted fysioterapi samarbejder med stort set alle forsikringsselskaber. Det betyder, at du kan gøre brug af din sundhedsforsikring til behandlinger hos en fysioterapeut hos os.

Er du i tvivl om din egen forsikring dækker behandlinger ved en fysioterapeut, kan du forhøre dig på din arbejdsplads, om du er dækket af deres sundhedsforsikring.

Det vil ofte også være en mulighed at få dækket udgifterne til dine behandlinger med fysioterapi gennem dit pensionsselskab.

Velkommen i træningscenteret hos BeneFiT Osted Fysioterapi og træning

Ønsker du at komme i bedre form, træne fitness eller bare gøre noget godt for dig selv, så er du velkommen i BeneFiT Osteds træningscenter.

Fitnesscenteret blev opdateret i 2022 med splinternyt træningsudstyr, fitnessmaskiner og en indretning der indbyder til højere puls og sved på panden.

I BeneFiT Osteds træningscenter kan du dyrke styrketræning, konditræning og meget mere. Træningscenteret er opdelt i tre områder:

 • Fritræning - håndvægte, TRX, vægtstænger og kettlebells
 • Maskine træning - Løbebånd, styrketræningsmaskiner og kabeltræk
 • Friøvelser - Ribber, gulvøvelser og stræk

1 times gratis træningsvejledning hos BeneFiT Osted fysioterapi

Melder du dig ind i træningscenteret hos BeneFiT Osted fysioterapi for 3 måneder eller mere, modtager du helt gratis en times træningsvejledning af en af vores dygtige fysioterapeuter.

Hvilke andre ydelser indenfor sundhed tilbyder BeneFiT Osted Fysioterapi?

Hos BeneFiT Osted fysioterapi tilbyder vi udover fysioterapi også en lang række andre ydelser indenfor sundhed, ligesom vi sælger forskellige hjælpemidler og træningsudstyr. Vi tilbyder f.eks. 

 • Ergonomi på arbejdspladsen - vi kommer ud og holder foredrag og tilpasser arbejdsstationen til hver enkelt medarbejder
 • Bandager fra Bauerfiend - knæ, ankler, slidgigt, ryg og albue bandager
 • “Kom godt i gang” - Vi hjælper dig godt i gang med din livsstilsændring. Dette består at træning, samt hjælp til at ændre vaner. Vi kan hjælpe dig med vejning og muskel/fedtmasse monitorering.
 • Kostvejledning - vi hjælper dig med dine kostvaner og monitorerer vægt og muskel/fedtmasse.

Vil du vide mere om BeneFiT Osted Fysioterapi eller har spørgsmål i øvrigt må du endelig kontakte os. Vi glæder os til at tage i mod dig. 

Seneste Facebook nyheder

Dato: 10-07-2024 11:03

🌞 Sommerstemning trods dårligt vejr! 🌧️ Sommerferien er over os, selvom vejret ikke helt spiller med☀️💦 🏥 Klinikoptimering i fuld gang! 💼 Vi bruger sommertiden på at optimere vores klinik! Lige nu ... Læs mere

Dato: 28-06-2024 13:45

Farvel til Lea efter 6 fantastiske måneder som en del af vores team! 🌟🏋 Tak for din dedikation, professionalisme og den positive energi, som du har bidraget med🙏 Du har Ikke kun været med til at styrke vores ... Læs mere

Dato: 27-06-2024 11:38

Sommerferie åbningstider i træningscenteret sommeren 2024 🌞🏋️‍♂️ Centret holder åbent for træning hele sommeren. Dog med lidt ændret lukke tider i nogle uger. I morgen fredag d. 28 juni lukker vi kl 1 ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark