Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Osted Fysioterapi

.. Fysioterapi og sundhed til alle i Osted og omegn

Vi kan hjælpe dig med fysioterapi og en lang række andre behandlinger.

Udover fysioterapi tilbyder vi f.eks. også chokbølgebehandling, indlægssåler, akupunktur, massage og ultralydsscanninger.

Er du kommet galt afsted med et hold i ryggen, en idrætsskade eller har du hovedpine og ondt i nakken, så kan vi hjælpe dig med den rette behandling og genoptræning.

Vi har specialviden indenfor mange forskellige områder af fysioterapi, f.eks. skulderskader, fødder, rygproblematikker, nakken m.v.

Du har også mulighed for at træne i vores velindrettede træningssal – hvor vi med vores fysioterapeutiske specialviden, kan udarbejde et træningsprogram, der passer netop til dig.

Vi tilbyder også flere ydelser til virksomheder, såsom pausegymnastik, massageordninger, ergonomisk vejledning og sundhedstjek.

Du kan læse mere om vores ydelser her på siden og du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 4649 7740 eller skrive en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – så står vi klar til at hjælpe dig.

Du finder os på Lagetoften 9a i Osted.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Osted
Langetoften 9a Se kort
4320 Lejre
Telefon 4649 7740
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man-torsdag: 08.00-20.00
Fredag: 08.00-18.00
Telefontider
Man- fredag: 08.00-13.00
 • 🟠🟠🟠🟠OBS OBS OBS🟠🟠🟠🟠 Der er fra i dag mandag d. 29. november igen krav om mundbind på klinikken. Dette gælder både for personale, patient og pårørende. Mundbind skal bæres til behandling - ... Læs mere

  Facebook - 29-11-2021 09:34
 • 😫😫Hold i nakken?😫😫 - Så læs med her! 😴😬😵Mange danskere har oplevet at få et hold i nakken. Måske er du vågnet med et hold i nakken, eller det er opstået pludseligt i forbindelse med et vrid el ... Læs mere

  Facebook - 23-11-2021 15:34
 • Så er halvdelen af BeneFiT Osted sendt på praksiscertificat kursus. 📄 De kan alle overenskomstregler i søvne inden de er hjemme igen ☘️ ... Læs mere

  Facebook - 18-11-2021 14:59
 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

 • BeneFiT ergoterapi.

  Som noget nyt tilbyder BeneFiT nu landsdækkende ergoterapi. Læs mere om ergoterapi her..

Generelle sider BeneFiT Danmark