• Langetoften 9a Se kort
  4320 Lejre
  Telefon 46 49 77 40
  Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Se åbningstider
   Mandag til torsdag:
   Fysioterapien 08:00-18:00
   Træningscentret 08:00-20:00

   Fredag
   Fysioterapien 08:00-16:00
   Træningscentret 08:00-18:00

   Telefontider
   Man- fredag: 08.00-15.00

Om klinikken

.. Fysioterapi og sundhed til alle i Osted og omegn

Vi kan hjælpe dig med fysioterapi og en lang række andre behandlinger.

Udover fysioterapi tilbyder vi f.eks. også chokbølgebehandling, indlægssåler, akupunktur og massage.

Er du kommet galt afsted med et hold i ryggen, en idrætsskade eller har du hovedpine og ondt i nakken, så kan vi hjælpe dig med den rette behandling og genoptræning.

Vi har specialviden indenfor mange forskellige områder af fysioterapi, f.eks. skulderskader, fødder, rygproblematikker, nakken m.v.

Du har også mulighed for at træne i vores velindrettede træningssal – hvor vi med vores fysioterapeutiske specialviden, kan udarbejde et træningsprogram, der passer netop til dig.

Vi tilbyder også flere ydelser til virksomheder, såsom pausegymnastik, massageordninger, ergonomisk vejledning og sundhedstjek.

Du kan læse mere om vores ydelser her på siden og du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 4649 7740 eller skrive en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – så står vi klar til at hjælpe dig.

Du finder os på Lagetoften 9a i Osted.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 22-09-2022 12:50

Vi vil bare lige sige... Tak for et hyggeligt åbent hus.😃💪🤩 Første gæst inde af døren var en af vores dedikerede bruger af huset, som lige som de øvrige besøgende fik en briefing om huset og dets fremtid ... Læs mere

Dato: 16-09-2022 07:10

RECEPTION I DAG fredag d. 16/9-22 kl. 12.00 - 16.00 Kom og se vores hus og vores nye træningscenter🤸🤸🤸 Vi glæder os til at byde velkommen🥳🍾🥧 hvor vi også fortæller lidt om husets fremtid. Der vi ... Læs mere

Dato: 08-09-2022 07:55

Reception.🤩Kom og se😃 Nyt træningsudstyr og intro til træning💪🤸‍♀️🤸 De sidste par uger har vi bakset med at få vores nye træningsudstyr på plads hos BeneFiT Osted.😃 For at få den bedst t ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark