Fysioterapeut Holbæk

Fysioterapi og sundhed i Holbæk Centrum

Kunne du tænke dig fysioterapi i Holbæk, har du mulighed for at få professionel behandling af en fysioterapeut hos BeneFiT midt inde i byen.

Vi tilbyder fysioterapi med og uden henvisning fra din egen praktiserende læge. Hos os er der kort ventetid, og du kan ofte få en akuttid kort efter din henvendelse. I vores klinik på Jernbanevej 27 midt i Holbæk finder du vores hold af fysioterapeuter og sekretærer, som står klar til at hjælpe dig.

Fysioterapi behandling i Holbæk

Fysioterapi kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger relateret til din krop. Ofte vil du søge hjælp hos en fysioterapeut, fordi du har ondt et eller flere steder. Det kunne være:

  • Ondt i ryggen
  • Ondt i nakken
  • Skuldersmerter
  • Smerter i knæ, fødder og hofter
  • Akut opståede skader
  • Kronisk sygdom som Multipel Sclerose, Parkinsons etc.

Hos BeneFiT Holbæk fysioterapi er vi flere fysioterapeuter med mange års erfaring og specialviden indenfor flere områder. Vi er især specialister indenfor:

  • Kæbesmerter og kæbeproblematikker
  • Børnefysioterapi
  • Behandling og træning af hele kroppen

Vi tilbyder også forskellige ydelser til virksomheder, som kan være med til at skabe sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Træning med fysioterapeut i Holbæk

Hos BeneFiT Holbæk har du også mulighed for at træne sammen med en fysioterapeut. Det kan være:

Vores klinik er en af de få i BeneFiT-fællesskabet, der har et balancehold. Her hjælper vi personer, som af en eller anden grund døjer med at holde deres balance. Er du kommet til skade efter en ulykke, eller vil du gerne tilbage på niveau efter længere tids sygdom, kan vores fysioterapeuter også hjælpe dig med det.

Kontakt fysioterapeut i Holbæk

Har du brug for fysioterapi eller andre former for behandling af en fysioterapeut, kan du fange os på flere måder.

Her på siden kan du få en tid med vores online booking. Husk, det er muligt for dig at få en tid hos BeneFiT Holbæk med og uden henvisning fra din egen læge. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., bruge vores kontaktformular eller ringe til os på 59 43 97 47.

Skal du melde afbud til en tid, kan du se, hvordan du gør det her.

Vores telefontider er mandag - torsdag 7.00-16.00 og fredag 7.00-14.00. Du kan også kigge forbi vores klinik, som du finder på Jernbanevej 27 midt i Holbæk Centrum, hvor vi har åbent mandag - fredag 7.00-18.00. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Seneste Facebook nyheder

Dato: 22-07-2024 08:00

🤩 Succes kommer, når bare man bliver ved 🤣🤣🤣 Payam har købt nogle spil, som kan bruges i træningssalen og de skulle selvfølgelig afprøves..... Han tog fat i os, en ad gangen, og blev ved indtil han oms ... Læs mere

Dato: 15-07-2024 08:00

Vores massør, Janina, er tilbage fra ferie og sprængfyldt med ny energi 🤩. Book tid til massage via vores online booking på vores hjemmeside https://www.benefit.dk/holbaek/tidsbestilling, eller ring til os på tlf ... Læs mere

Dato: 12-07-2024 08:00

☀️☀️🏖 Ferietid er lig med kagetid 🎂🍰🍪 De næste tre uger er vores sekretær, Jeanne, på en velfortjent ferie og vores anden sekretær, Pia, er alene i receptionen 🥰 Telefontiderne vil dog være ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark