• Dytmærsken 10 Se kort
  8900 Randers
  Telefon 86 42 99 41
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Klinik:

   Man - Tors: kl. 07.30 - 17.00

   Fredag: 07.30 - 15.30

   Telefontider:

   Man: 08.00 - 13.30

   Tir: 08.00 - 15.30

   Ons: 08.00 - 15.00

   Tor: 08.00 - 13.00

   Fre: 08.00 - 13.00

Fysioterapeut i Randers

Randers fysioterapi med forskellige specialer

…Vi lægger år til livet – og liv til årene…

Hos BeneFiT Randers er vi 5 fysioterapeuter og 2 sekretærer, der står klar til at hjælpe dig med professionel fysioterapi. Vores klinik ligger centralt i Randers tæt på rutebilstationen. Så det er nemt for dig at komme til og fra. Hos BeneFiT kan du få fysioterapi med og uden henvisning fra din egen læge. På klinikken har vi flere behandlingsrum, så der er kort ventetid til at få behandling af en af vores fysioterapeuter.

Vores veluddannede personale holder sig opdaterede på den nyeste viden ved bl.a. at vidensdele og tage på kurser. Vi behandler og træner inden for mange forskellige specialer såsom:

 • neurologi
 • reumatologi
 • ortopædkirurgi
 • akutte skader

Fysioterapi med fokus på dine udfordringer

Vi vægter træning og behandling af vores patienter og kunder højt. Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau med dig i centrum. Derfor gør vi altid vores ypperste for at lave en grundig undersøgelse af dig, så vi har en klar idé om, hvad dine udfordringer er. På den måde kan vi vejlede dig bedst muligt.

Træning med fysioterapeut i Randers

Vi har et træningsrum, hvor vi tilbyder forskellige former for træning. Uanset dit nuværende funktionsniveau kan du finde en træningsform, som passer til dig. Du kan se vores udvalg af træningsformer her. Er du kommet til skade eller blevet opereret, kan du også få hjælp til genoptræning hos BeneFiT Randers. Som den ene af blot to klinikker i fællesskabet tilbyder vi genoptræning ved erhvervet hjerneskade, så du kan vedligeholde eller forbedre dit funktionsniveau efter et hovedtraume. Du kan se, hvilke genoptræningsmuligheder vi tilbyder her.

Hvis du mangler motivation, når du skal træne alene, er det værd at overveje holdtræning. I vores store holdsal har vi plads til, du kan få underholdende motion sammen med andre. Det er en af klinikkens egne fysioterapeuter, som står holdtræningen. Selvom der er flere deltagere, så får du stadig individuel vejledning og feedback. Holdtræning bliver kun gennemført, hvis der er mindst 3 deltagere tilmeldt til holdet. Som den eneste klinik i fællesskabet kan du hos BeneFiT Randers deltage i holdet “Til lands, vands og i luften”. Dette hold giver dig sjov og varierende træning, hvor du kommer rundt i hele huset.

Book fysioterapi i Randers

Har du brug for fysioterapi eller andre former for behandling, står vores dygtige fysioterapeuter hos BeneFiT Randers klar til at hjælpe dig. Book en tid online allerede i dag. Så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig.

Seneste Facebook nyheder

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark