Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Hadsund Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT Hadsund er vi 5 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret i Hadsund på Storegade 10 i stueetagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hadsund
Storegade 10, st Se kort
9560 Hadsund
Telefon 9857 1332
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - tors: 08.00 - 18.00
Fre: 08.00 - 15.00
Telefontider
Man - ons: 08.00 - 15.00
Tor - fre: 08.00 - 14.00
 • Opdatering Mundbind og visir Så er der her til morgen indført krav om mundbind/visir i sundhedssektoren som BeneFiT-Dit Sundhedshus er en del af. Det er nu et krav at bære mundbind/visir når både personalet og pa ... Læs mere

  Facebook - 29-11-2021 09:36
 • Der er nye retningslinjer for at mindske smittespredning af Corona. Epidemikommissionen er ikke færdige med at forhandle om bestemmelserne, men det ser ud til, at der vil der blive indført krav om mundbind/visir i sund ... Læs mere

  Facebook - 28-11-2021 22:38
 • Å𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗕𝗘𝗗𝗦𝗧𝗘 𝗔𝗱𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀𝗴𝗮𝘃𝗲 - SKIklar på skihold i BeneFiT Hadsund. 𝗙å 𝗱𝗲𝗻 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝗯𝗲𝗱𝘀𝘁𝗲 træning med Simon :) ... Læs mere

  Facebook - 26-11-2021 09:24
 • BeneFiT ergoterapi.

  Som noget nyt tilbyder BeneFiT nu landsdækkende ergoterapi. Læs mere om ergoterapi her..

 • Glade og tilfredse virksomheder

  BeneFiT er en landsdækkende kæde med mange glade & tilfredse virksomhedskunder. Du kan se et udpluk af dem under vores referencer - Skal du også være her?

Generelle sider BeneFiT Danmark