Online Booking - Klik her!


Velkommen til BeneFiT Hadsund Fysioterapi

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT Hadsund er vi 5 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret i Hadsund på Storegade 10 i stueetagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

BeneFiT Hadsund
Storegade 10, st Se kort
9560 Hadsund
Telefon 9857 1332
Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Åbningstider
Man - tors: 08.00 - 18.00
Fre: 08.00 - 15.00
Telefontider
Man - ons: 08.00 - 15.00
Tor - fre: 08.00 - 14.00
 • I dag er det Fodboldtrøjefredag og børnecancerfondens årlige indsamlingsdag. Vi har i den anledning taget fodboldtrøjer på og givet et bidrag til børnecancerfonden. ... Læs mere

  Facebook - 24-09-2021 08:07
 • 𝗕𝗲𝗻𝗲𝗙𝗶𝗧 𝗛𝗮𝗱𝘀𝘂𝗻𝗱 starter nye 𝗚𝗟𝗔:𝗗 𝗸𝗻æ 𝗼𝗴 𝗵𝗼𝗳𝘁𝗲 𝗵𝗼𝗹𝗱. 𝗠𝗲𝗱 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 d. 5. oktober 2021. Forløbet er på 8 ... Læs mere

  Facebook - 22-09-2021 12:57
 • I sidste uge var vi til årsmøde i Holstebro med kollegaer fra de andre BeneFiT-klinikker. BeneFiT Hadsund tog som altid kegler til både bowling og dans 🎳💃🏻🕺 ... Læs mere

  Facebook - 17-09-2021 07:54
 • Døjer du med svimmelhed?

  Årsager og gode råd om behandling af din svimmelhed.
  Læs mere her: Svimmelhed

 • Motorisk udvikling og læring hos børn

  Børns motoriske udvikling sker gennem bevægelse. Men hos nogle børn foregår denne læring langsommere end hos andre jævnaldrende.

  Læs mere her.. Motorisk udvikling hos børn

Generelle sider BeneFiT Danmark