• Storegade 10, st Se kort
  9560 Hadsund
  Telefon 98 57 13 32
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man og tors: 07.30 - 18.00
   Tirs: 07.30 - 17.00
   Ons: 07.30 - 19.00
   Fre: 07.30 - 14.00
   Telefontider
   Man - tor: 08.00 - 15.00
   Fre: 08.00 - 13.00

Om klinikken

.. du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Hos BeneFiT Hadsund er vi 5 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er centralt placeret i Hadsund på Storegade 10 i stueetagen. Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Seneste Facebook nyheder

Vores seje sekretær skal ud og cykle for et godt formål. Giv hende lige et like med på vejen og har man lyst til at støtte den gode sag, er det også muligt 😊 ... Læs mere

Dato: 06-07-2022 16:17

Har du smerter eller fået en skade så skynd dig at kontakte os inden du skal på ferie😉😎 Vi har ledige tider og åbent hele sommeren. Du kan booke online her: https://www.benefit.dk/hadsund/tidsbestilling eller ... Læs mere

Dato: 30-06-2022 16:00

☀ 𝗡𝘂 𝗻æ𝗿𝗺𝗲𝗿 𝘀𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿𝗳𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻 𝘀𝗶𝗴... men der vil fortsat være mulighed for behandling. ❤ 𝗩𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗳𝘆𝘀𝗶𝗼𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽 ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark