• Nørregade 44 Se kort
  7400 Herning
  Telefon 97 21 70 16
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 18.00
   Onsdag: 07.00 - 18.00
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 07.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 15.00
   Fredag: 08.00 - 11.30

BeneFiT Herning Fysioterapi

Professionelle og nærværende fysioterapeuter ved BeneFiT Herning fysioterapi

Hos BeneFiT Herning fysioterapi glæder vi os til at hjælpe dig videre til en hverdag med færre smerter og aktivitet uden begrænsninger.

Vil du booke en tid ved en fysioterapeut hos BeneFiT Herning fysioterapi med det samme?

 • Ring til BeneFiT Herning Fysioterapi på tel. 97217016 
 • Book en tid til fysioterapi online lige her Book tid online
 • Skriv en mail til BeneFiT Herning fysioterapi på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hos BeneFiT Herning fysioterapi kan du komme til fysioterapeut med kort ventetid. Du kan booke din tid til behandling hos en fysioterapeut med det samme.

Er du i tvivl om fysioterapi er noget for dig eller hvilken fysioterapeut du skal booke en konsultation til fysioterapi ved, så kontakt os endelig.

Hvem er vi hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

Hos BeneFiT Herning Fysioterapi er vi 6 autoriserede fysioterapeuter, en massør og en sekretær, der står klar til at hjælpe dig.

Vi er allesammen veluddannede fysioterapeuter og har specialer indenfor fysioterapi, som vi ved ekstra meget om. Vi sørger for at deltage på kurser og følger den nyeste viden inden for fysioterapi, sundhed, genoptræning, træning og behandlinger.

Nogle af de problemer vi fysioterapeuter hos BeneFiT Herning har specialviden om er:

 • Idrætsskader – akutte og langvarige skader såsom fibersprængning, overbelastning, smerter i achillesene, løbeskade mv.
 • Knæ og hoftesmerter – slidgigt, korsbåndsskader, akutte skader, overbelastning
 • Nakke og rygsmerter – diskus prolapser, slidgigt, udstråling ned i benet eller ud i armen, hold i ryggen, iskias 
 • Fodsmerter – hælspore, forfod nedfald, smerter under foden, indlægssåler
 • Generelle smerteproblemer – akutte smerter og langvarige kroniske smerter

Du kan læse mere om alle vi fysioterapeuter og vores specialviden på vores personaleprofiler her: Mød personalet

Hvad kan du forvente af din konsultation ved en fysioterapeut hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

For os alle hos BeneFiT Herning fysioterapi er det utrolig vigtigt, at du føler dig velkommen i vores fysioterapiklinik og oplever, at fysioterapeuten arbejder for at hjælpe dig videre.

Derfor prioriterer vi, at der er god tid til dine behandlinger ved fysioterapeuten – særligt første gang vi tager i mod dig i vores fysioterapiklinik på Nørregade i Herning.

Vi er allesammen hos BeneFiT Herning fysioterapi, både sekretærer og fysioterapeuter, engagerede i netop dig og vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi prioriterer, at der er god tid til at høre din historie, undersøge dig og hjælpe dig videre med information, gode råd, manuel behandling og øvelser som passer til dit problem og dit liv.

Hvor finder jeg fysioterapeuterne hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

BeneFiT Herning fysioterapiklinik ligger centralt placeret på Nørregade 44 i Herning. Her tilbyder vi fysioterapi og træning i store lyse lokaler og har rigtig gode parkeringsmuligheder, når du besøger os for dine behandlinger ved fysioterapeut.

Vi bor i det gamle Jobcenter, som vi selv har indrettet med moderne faciliteter til genoptræning, personlig træning og individuelle konsultationer og behandlinger ved fysioterapeut.

Hvad koster fysioterapi hos BeneFiT Herning fysioterapi med og uden henvisning?

Du kan modtage behandling ved fysioterapeuter både med og uden lægehenvisning til fysioterapi. Hos BeneFiT Herning fysioterapi har vi ydernummer og overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan få tilskud til dine behandlinger.

Du kan få tilskud til dine behandlinger ved fysioterapeut, hvis du har en henvisning til fysioterapi fra din egen læge. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du også få tilskud til fysioterapi derfra.

Du finder priser og takster på fysioterapi og andre ydelser som personlig træning, holdtræning, akupunktur mv. i vores prisliste her: Prisliste

Kan jeg anvende min sundhedsforsikring ved en fysioterapeut hos BeneFiT Herning fysioterapi?

Hos BeneFiT Herning fysioterapi samarbejder vi med alle sundhedsforsikringer som dækker fysioterapi. Har du en sundhedsforsikring fra f.eks. Pension Danmark, Tryg, Topdanmark, Primacare eller Nordic Netcare  afregner vi dine behandlinger ved fysioterapeuten, direkte med forsikringsselskabet.

Tilbyder BeneFiT Herning fysioterapi andre ydelser end fysioterapi?

Vores kerneydelse er fysioterapi, men vi leverer også en lang række andre sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi tilbyder blandt andet

 • Akupunktur til smerteproblemer
 • Sundhedstest på virksomheder og individuelt
 • Ergonomisk vejledning på kontor og i lager/produktion
 • Behandlingsaftaler hvor vi kommer ud til jer og behandler forebyggende
 • Pausegymnastik på virksomheder
 • Personlig træning
 • Kostvejledning, livsstilshold, træning, idrætsscreeninger og meget andet.

Kan jeg træne hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

Hos BeneFiT Herning fysioterapi tilbyder vi et væld af muligheder for træning og motion hos en fysioterapeut. Vi har et dejligt nyt træningsmiljø med mange forskellige træningsmaskiner og muligheder for træning sammen med en fysioterapeut.

Vi har mange forskellige hold du kan deltage på, hvor der altid er en af vores fysioterapeuter til stede som hjælper dig med øvelser, indstilling af maskiner og vejleder, hvis du har problemer.

Vi sørger for, at du føler dig tryg når du træner – fysioterapeuterne sørger for, at der er der en god og hyggelig stemning, når du træner. Vi har mange blandede hold, hvor du træner med dit eget program, men også specifikke hold såsom:

 • Ryghold
 • Styrkehold
 • Balancehold
 • Nakkehold
 • Bassinhold
 • Golf fitness
 • Stolehold
 • Fysiopilates
 • 60+ hold

Er der mulighed for personlig træning hos BeneFiT Herning fysioterapi?

BeneFiT Herning fysioterapi tilbyder forskellige former for personlig træning hos veluddannede personlig trænere. Både personlig træner og fysioterapeut Ulrich Ohm og personlig træner og fysioterapeut Nikolaj Svendsen tilbyder personlig træning forløb af høj kvalitet og med stort udbytte.

At træne personlig træning ved en personlig træner, som også er uddannet fysioterapeut giver de bedste muligheder for at hjælpe dig, hvis du har skader eller er i tvivl om, hvor meget du kan holde til. Den personlige træning tilrettelægges efter dine mål og ønsker.

Tilbyder BeneFiT Herning personlig træning til eliteudøvere?

Har du ønsker om at optimere din præstation som eliteudøver eller seriøs motionist kan et forløb med performanceoptimering være noget for dig – og løfte dig til et højere niveau.

Akupunktur af RAB godkendt akupunktør hos BeneFiT Herning.

Anne Mette Herforth er uddannet fysioterapeut og RAB uddannet akupunktør og har mange års erfaring med smertebehandling.

Akupunktur kan være en særdeles effektiv behandling til smertetilstande som tennisalbue, rygsmerter, hovedpine, lændesmerter. Du bliver altid undersøgt først, så vi kan lægge den bedste plan for dig. Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark og fra nogle sundhedsforsikringer. Du kan læse mere om akupunktur hos akupunktør Anne Mette Herforth her: AkupunkturKlinik Herning

Kan jeg få massage hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

Massage kan være en del af behandlingen hos en fysioterapeut. Vil du gerne have massage som velvære kan du booke en tid hos vores fysioterapeutstuderende Marcus Bunch Nissen.

Mangler du svar på spørgsmål inden din behandling hos BeneFiT Herning Fysioterapi?

Kontakt os med det samme på tel. 9721 7016 eller kig i vores FAQ her FAQ fysioterapi Herning 

Eller book din tid online via vores online booking her: Online booking af tider

Seneste Facebook nyheder

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark