• Saralyst Alle 40 Se kort
  8270 Højbjerg
  Telefon 86 14 90 89
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man- Tors: kl. 8.00-18.00
   Fre: 08.00-16.00
   Du kan ringe ind til klinikken dagen før din tid inden kl. 18.00 for at melde afbud. Du kan også lægge en besked på telefonsvaren eller sende en mail inden kl. 07.30 på dagen. Du skal betale for udeblivelse, hvis du melder for sent afbud.

Fysioterapeut Aarhus

Fysioterapi i Aarhus

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre! ..

Hos BeneFiT Århus kan du få både fysioterapi og træning af en autoriseret fysioterapeut. Du kan få en tid til behandling med og uden henvisning fra din egen læge. Vi har kort ventetid, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

Vores klinik er velbeliggende på Saralyst Allé 40 i Højbjerg, som er placeret i den sydlige del af Aarhus. Her træder du ind i moderne lokaler og møder 12 venlige medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med effektiv fysioterapi. Der er fri parkering lige foran klinikken, og der er nem adgang til offentlig transport.

Professionel fysioterapi og behandling ved Århus 

BeneFiT Århus leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med fysioterapi, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau med dig i centrum. Vores klinik i Højbjerg i det sydlige Aarhus er en del af BeneFiT-fællesskabet, der består af over 20 fysioterapiklinikker rundt omkring i hele Danmark. 

Træning ved fysioterapeut i Aarhus

Hos BeneFiT Århus kan du få hjælp til din træning af en fysioterapeut til disse træningsformer:

Til individuel træning kan du bl.a. få personlig træning, hvor en af vores fysioterapeuter kan hjælpe dig med at få det maksimale ud af din træning.

Har du lyst til at deltage i holdtræning, kan du få en oversigt over vores hold her. Eller skal du i gang med genoptræning, kan vores fysioterapeuter med deres specialviden hjælpe dig ved at skræddersy et genoptræningsforløb til dig. Her bliver der bl.a. taget højde for, hvad du har brug for, og hvad du kan holde til.

Book tid hos fysioterapeut i Århus

Kunne du tænke dig en tid til fysioterapi eller en anden form for behandling, kan du træffe os på flere forskellige måder.

Her på siden kan du bestille en tid med vores online booking. Husk, du kan få en tid til fysioterapi hos BeneFiT Århus med og uden henvisning fra din egen læge. Har du ikke mulighed for at møde op fysisk på vores klinik, har du mulighed for at få en e-konsultation med en fysioterapeut. Du kan læse mere om, hvordan det foregår her.

Har du spørgsmål, kan du sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., bruge vores kontaktformular eller ringe til os på 86 14 90 89. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig. Du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores klinik. Du finder os på Saralyst Allé 40, 8270 Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Vi glæder os til at se dig!

Seneste Facebook nyheder

Dato: 08-07-2024 10:00

... Læs mere

Dato: 27-06-2024 09:12

Lige en sommerhilsen fra klinikken🌸 Vi håber, at i nyder det skønne sommervejr ☀️ Vi vil blot minde jer om, at vi holder åbent alle uger i sommerferien, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for ... Læs mere

✨GRUNDLOVSDAG ✨ Kære alle 😊 Vi vil blot minde jer om, at vi holder åbent grundlovsdag onsdag d. 5/6-24 fra 08.00-18.00. Rigtig god dag til jer☀️ ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark