• Saralyst Alle 40 Se kort
  8270 Højbjerg
  Telefon 86 14 90 89
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man- Tors: kl. 8.00-18.00
   Fre: 08.00-16.00

Om klinikken

.. Du behøver ikke have ondt for at få det bedre!

Fysioterapi og træning i nye og moderne lokaler på Saralyst Alle 40, Højbjerg, i Århus.

Hos BeneFiT Højbjerg er vi 12 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er velbeliggende på Saralyst Alle 40 i Højbjerg, som er placeret i den sydlige del af Århus. Der er nem adgang til fri parkering lige foran klinikken og offentlig transport.

Vi leverer en lang række sundhedsydelser til både private og virksomheder. Vi kan hjælpe dig, uanset om du kommer for at slippe for smerter, har behov for genoptræning, eller blot ønsker at forkæle dig selv og din livskvalitet.

Vi sætter en ære i at levere ydelser på højt fagligt niveau, med kunden i centrum.

Kontakt os allerede i dag på 8614 9089, så finder vi i fællesskab den bedste løsning for dig.

Seneste Facebook nyheder

Dato: 29-07-2022 08:15

Så er det i dag vi starter! 👟👡🩴🥾🥿 ... Læs mere

Dato: 20-07-2022 10:39

Gør et kup - Sko og sandaler til under halv pris! 💥 Vi har lavet en god kampagne til jer! Vi sælger sko og sandaler i forskellige mærker herunder Teva og New Feet. Skoene er kendt for høj komfort, god stødabsorb ... Læs mere

Dato: 05-07-2022 12:12

Sommeren er så småt begyndt, men det betyder ikke, at du ikke kan få en tid hos os. Du kan få behandling og træning hos os hele sommeren☀️ Vores åbningstider er som normalt: Mandag 08.00-18.00 Tirsdag 08.00-18 ... Læs mere

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark