Lasse Hestvang Andersen

Fysioterapeut

Specialviden:

Hofte-, knæ- og ankel problematikker
Muskuloskeletale problematikker
Smerter i bevægeapparatet

Om mig:

Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN i Aalborg januar 2020. Min første ansættelse på sundhedscenteret i Sæby, behandlede jeg borgere med diverse muskuloskeletale problematikker. Jeg har desuden stået for holdtræning af borgere med kroniske sygdomme, så som KOL, kræft og hjertesygdomme.

Under min ansættelse på Aalborg universitetshospital syd, behandlede jeg patienter med komplicerede problematikker, som havde været igennem et ortopædkirurgisk forløb, efter eksempelvis brud, meniskskader, akillesseneruptur, benforlængelser, udskiftning af hofte eller knæ.

Jeg er privat bosiddende i Vodskov, sammen med min kone Rikke og vores lille hund Marie. Jeg vil kategorisere mig selv som et aktivt udemenneske, som elsker en udfordring, hvilket også afspejles i mine nuværende og tidligere interesser. Jeg er aktiv KFUM spejder, og spiller fodbold i Dybvad på hygge-niveau. Jeg har tidligere været konkurrencegymnast i Springteam Sæby, og udfordret mig selv med sportsgrene som klatring, volleyball, kickboxing og badminton.

Erhvervserfaring:

Januar 2020 – Uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland, Aalborg
Februar 2020 til juli 2020 – Ansat ved sundhedscenteret i Sæby
Juli 2020 til juli 2021 – Ansat i UE-specialiseret team på AAUH, syd
Juli 2021 – Ansat ved BeneFiT Dronninglund


BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark