Jakob Damgaard Carstens

Daglig leder, Fysioterapeut

Specialviden/interesseområder

Idrætsskader: Interessen for idrætsskader kom gennem min passion for badminton, fodbold og svømning. Når idrætsudøveren kommer til skade, gælder det for mig om at holde ham/hende så sportsaktiv, som det er muligt gennem genoptræningsforløbet. Specielt knæ, fod og skulderproblematikker er min interesse.

Indlægssåler/fodproblematikker: Indlægssåler og fodproblematikker interessen kom fordi foden er fundamentet til hele kroppen. Gennem fodens funktion kan man afhjælpe problematikker i både fod, knæ, hofte og ryg. Interessen kom fordi jeg begyndte at lave indlægssåler og så har det udvidet sig til træning og behandling af foden.

Ryg og nakke problematikker: Som fysioterapeut har jeg oplevet, hvor livsbegrænsende nakke og rygsmerter kan være. Det har givet en store interesse for at hjælpe disse personer. Det er spændende at hjælpe kunden fra en smertepræget hverdag tilbage til et aktivt liv uden smerter gennem træning og behandling.

Om mig

Jeg valgte fysioterapi grundet min store interesse i sport og fra min mangeårige trænergerninger i badminton. Jeg synes, det er vigtigt at kunne hjælpe mine spillere til at træne og spille uden at få skader. Men hvis de skulle være uheldige at få en skade, så kunne hjælpe dem gennem skadesforløbet hurtigt og sikkert. Selv har jeg dyrket både badminton, fodbold og svømning.

Ved BeneFiT Stenstrup er jeg fysioterapeut og daglig leder, hvilket betyder jeg kan dyrke mine interesser indenfor fysioterapien, men samtidig arbejde med ledelsen af stedet, hvilket for mig betyder at sørge for klinikken er et godt sted at arbejde og understøtte de andre i at arbejde med deres interesseområder og udvikle nye tiltag sammen med dem. Samtidig betyder det også, at jeg kommer ud til virksomheder og klubber for at forsøge at udvikle vores samarbejde. Alt i alt trives jeg ved at være klinikkens blæksprutte.

Jeg er uddannet fysioterapeut ved UCL i Odense i juni 2010.

11. december 2010 startede jeg hos BeneFiT Rudkøbing og har siden været ansat her. I 2018 flyttede jeg til BeneFiT Stenstrup og blev daglig leder og fysioterapeut.

Privat bor jeg sammen med min kone og søn i en lille by lige uden for Odense. Jeg bruger tiden med at renovere huset, samt støtte op omkring min drengs aktive fritid, som både byder på fodbold og badminton. Begge steder hjælper jeg til omkring de hold, han spiller på, om det er at finde en sponsor eller komme med gode råd til evt. små skavanker.

Kurser:

Dynamisk stabilitet nakke og skulder

Mckenzie A og B

Idrætsfysioterapi

  • Ryg
  • Fod
  • Skulder
  • hofte

Kinesiotaping

Formthotics 1+2 (indlægssål)

Supersole 1 + 2 (indlægssål)

Klinisk underviser

Certificeret bauerfeind

Akupunktur


BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark