Chris Axelsen

Fysioterapeut

Jeg kommer egentlig fra et helt andet erhverv og branche, og en hel anden uddannelse. En del ting i min tilværelse har gjort, at jeg ville sadle om I forhold til min uddannelse og profession.

Jeg valgte at følge den passion jeg har haft det meste af mit voksenliv, nemlig fysisk udfoldelse, træning og personlig udvikling, som også har skabt en særlig interesse for kost og ernæring.

Det der driver mig, er at hjælpe andre med at nå deres mål, og forfølge dem, uanset om det er et vægttab eller en sportslig ambition.

Motivationen i arbejdet med træning og ændringer i livet, er den energi der opstår når klienter opdager deres egne evner udfolde sig, altså - “jeg kan faktisk godt det her” … At nedbryde klienters opfattelses af hvad de kan, bryde deres “tankespind” og forhindringer… ofte er det ikke det fysiske formåen der sætter begrænsninger, men ens hjerne og selvopfattelse.

En stor del, af det at være personlig træner, er også kost og ernæringsdelen. Egentlig er kost og ernæring langt den største faktor for et vedvarende vægttab og livsstilsændring.

For at supplerer og dygtiggøre mig indenfor kost og ernæring, har jeg videreuddannet mig til kostvejleder og ernæringscoach ved Precision Nutrition. Denne videreuddannelse har givet mig ekstra indsigt og værktøjer til at vejlede både på den teoretiske del af kost og ernæring, og en mere helhedsorienteret syn på livsstilændringer hvor man kommer hele vejen rundt, som f.eks. vaner, stress, søvn, selvopfattelse og kommer i dybden med de udfordringer der kan stå i vejen for et skifte til en sundere tilværelse med fokus på balance i ens hverdagsliv.

Mit mål er at hjælpe til at skabe de rette forhold, så klienten får gjort noget varigt og holdbart ved sine vaner.

Erhvervserfaring:

1996 – 2016 20 års erfaring fra Medico og Automotive industrien.

2017- 2022 5 års erfaring, Fitnessinstruktør (DIF)

2018- 2022 4 års erfaring, Personlig Træner (Fitness Institute)

2020 - 2022 2 års erfaring, Ernæringscoach Level 1 & 2 (Precision Nutrition)

Kurser:

2019 Kaatsu Okklusionstræning (BFRE): (Fitness Institute)

Uddannelser

Fitness instruktør, Bike Instruktør, Personlig træner, Ernæringscoach.


BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark