• Rørholtvej 3a Se kort
  9330 Dronninglund
  Telefon 98 84 28 00
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man - tors: 08.00 - 18.00
   Fre: 08.00 - 13.30
   Telefontider
   Man - tors: 08.00 - 15.30
   Fre: 08.00 - 13.00
   Ingen ventetid - mulighed for akuttid
BeneFiT Dronninglund

Motion & hold Dronninglund

BeneFiT Dronninglund motionscenter

Er du klar til at få motion, så er du mere end velkommen hos BeneFiT Dronninglund motionscenter.

Til alle vores hold bliver du undervist af en fysioterapeut, så du får:

 • Korrekt træning
 • Maksimalt udbytte
 • Hjælp til at nå dine mål!
 • Personlig og professionel vejledning.

Vores motion og hold giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Vores fysioterapeuter kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte af din aktivitet.

I vores klinik kan du få flere forskellige former for motion. Alle foregår med en autoriseret fysioterapeut, så du får mest muligt udbytte. Du kan blandt andet få:

 • Genoptræning
 • Individuel træning
 • Holdtræning

Du kan læse mere om individuel træning og holdtræning i BeneFiT Dronninglund motionscenter her på siden. Er du mere interesseret i genoptræning, kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med genoptræne din krop her.

Individuel træning

Hos BeneFiT Dronninglund motionscenter kan du få personlig træning med en fysioterapeut, hvor træningen er baseret på din krop, dine behov og dine mål.

Ofte vælger vores medlemmer at få individuel træning med en fysioterapeut, når de vil:

 • starte med at træne
 • have vejledning til at udføre øvelser korrekt
 • presses til det yderste
 • ændre deres livsstil
 • maksimere deres udbytte med træning.

Konsultation inden holdtræning

Døjer du meget med smerter eller andre skavanker på bestemte kropsdele, kan du få hjælp til at lindre og i bedste fald slippe helt af med dem. Få en indledende konsultation hos BeneFiT Dronninglund motionscenter, hvor en af vores fysioterapeuter tager en snak med dig og undersøger dine problemer og dit funktionsniveau.

Ud fra det får du en professionel vurdering på, hvordan du kan lindre dine smerter. Derefter bliver du tilmeldt et hold, hvor du kommer til at lave øvelser, der er målrettet mod de kropsdele, som du gerne vil styrke.

Holdtræning

Hvis du har svært ved at finde motivationen til at træne, når du skal gøre det alene, kan holdtræning være en rigtig god måde for dig til at komme ud og få noget motion.

Du kan tage en ven, samlever eller et familiemedlem til et af vores hold, eller du kan deltage i et hold alene og møde nogle nye mennesker, mens I alle arbejder aktivt med jeres holdtræning.

Her på siden kan du se, hvilke hold vi tilbyder hos BeneFiT Dronninglund motionscenter. Er du interesseret i et eller flere af dem, kan du tilmelde dig til vores holdtræning her.

Golftræning

Spiller du golf, kan du få målrettet fysisk træning til at forbedre dit golfspil. Hos BeneFiT Dronninglund motionscenter tilbyder vi en golfscreening udført af en certificeret golffysioterapeut, der har gennemgået et dybdegående uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark.

Her undersøger din golffysioterapeut din krops muskler og led for at vurdere din bevægelighed, balance og grundstyrke.

Ud fra denne undersøgelse kan vi udarbejde en skræddersyet træningsplan med specifikke øvelser til at forbedre dit golfspil. Du får dermed de bedste forudsætninger for, at dit golfsving bliver mere effektivt og kraftfuldt.

Er du interesseret i at blive bedre til golf gennem holdtræning, kan du tilmelde dig et eller flere af vores følgende hold, der fokuserer på golftræning:

Babytræning

Vi er en af de få klinikker i BeneFiT-fællesskabet, som tilbyder holdet “BabyTummel”. Her fokuserer vi på at stimulere den fysiske udvikling af børn på under 1 år.

På dette hold får dit barn leg og læring på samme tid. De helt små børn får udviklet deres motorik, imens de laver gymnastik og tumler rundt. Du kan læse mere om “BabyTummel” hos BeneFiT Dronninglund motionscenter her.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

© BeneFiT Danmark