Graviditetsmassage

Graviditetsmassage

Trænger du til selvforkælelse under din graviditet?

Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

Gravid og massage

Har du et ønske om at prøve en graviditetsmassage, så kan vi hjælpe dig hos BeneFiT Dronninglund. Når du får din massage hos os, bliver din behandling foretaget af en erfaren fysioterapeut. Inden du får din massage, vil du sammen med fysioterapeuten snakke om dig og din graviditet. På den måde ved vi bedre, hvor vi skal sætte ind for at komme eventuelle gener til livs.

Massagen kan hjælpe med følgende:

 • Lindrer bækken- og rygsmerter
 • Forbedrer din nattesøvn
 • Lindrer hævede fødder og ben
 • Det giver lidt ekstra selvforkælelse inden fødslen

Graviditetsmassage tæt på Aalborg

Drømmer du om lidt ekstra selvforkælelse inden din fødsel, og er det ikke muligt at komme ind til Aalborg for at få din graviditetsmassage, så kan du få den hos BeneFiT Dronninglund. Hos os får du en behagelig massage på en briks, der er beregnet til gravide. Det betyder for dig, at der er god plads til mave og barm. Lyder en graviditetsmassage som ren englesang i dine ører og noget, som du bare skal prøve inden din baby kommer til verden? Så kontakt BeneFiT allerede i dag, så vi kan booke en tid til dig.


BeneFiT Nyheder

 • Fysioterapi i Odense

  24. januar 2023

  Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

 • Graviditetsmassage

  20. december 2022

  Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

 • Hvad er formålet med genoptræning?

  13. december 2022

  Formålet med genoptræning er at hjælpe dig tilbage efter en operation, skader eller længere tids sygdom. Målet med genoptræning er desuden optræning af din funktionsevne med fokus på at:

  • Opnå samme funktionsniveau som tidligere

  • Opnå det bedst mulige funktionsniveau

 • Smerter i skulderen

  9. december 2022

  Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes flere ting. Det kan enten skyldes, at der er noget galt med selve skulderleddet, eller at der stråler smerter ud fra et andet sted i kroppen. Det kan f.eks. være fra en diskusprolaps i nakken.

 • Hvad er formålet med akupunktur?

  22. november 2022

  Har du smerter et eller flere steder på din krop, og er smerterne generende i din hverdag? Behandlingsmetoden med akupunktur kan være en løsning for dig, da behandling helt eller delvist hjælper dig med at fjerne dine gener.

© BeneFiT Danmark