Hvad er mulighederne med fysioterapi?

Hvad er mulighederne med fysioterapi?

Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt.

Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi anvendes ikke kun, når skaden er sket. Du kan med fordel bruge det til forebyggelse. Ønsker du at bruge fysioterapi som en del af forebyggelsen, kan du lave nogle træningsøvelser. Hos BeneFit går vi op i at hjælpe, og derfor har vi udviklet en øvelsesbank med træningsøvelser, og du tilgår det online træningsunivers lige her. Har du brug for en fysioterapeut i Odense, så er du velkommen til at kontakte BeneFiT Odense. Vi hjælper dig med dine smerter eller gener. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 66 15 50 50 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Fysioterapi Odense

BeneFiT Odense er din lokale fysioterapeut, og vi hjælper med forskellige behandlinger. Uanset om du har brug for en fysioterapeut til genoptræning, akut fysioterapi, idrætsfysioterapi, professionel massage, børnefysioterapi, fysioterapi under din graviditet eller noget helt andet, så hjælper vi dig. Vi kan også hjælpe dig efter et sygdomsforløb, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Måske har du en travl hverdag og synes, det kan være svært at finde tid til at ringe til os eller besøge os. I det tilfælde kan du også booke en tid online. Du tilgår vores online bookingsystem lige her.

Fysioterapi Odense tilskud

Fysioterapi, henvisning og tilskud, har du helt styr på de overordnede regler? Det kan godt være svært at finde rundt i, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde hoved og hale i reglerne.

Der er nemlig nogle betingelser, som skal være opfyldt, før at du kan få tilskud til fysioterapi. Fordi fysioterapi er en del af det offentliges tilbud om behandling, vil du i nogle tilfælde kunne få tilskud. Men du kan kun få tilskud, hvis:

 • Du har en lægehenvisning
 • Du benytter dig af en fysioterapeut, som har overenskomst (gruppe 1-sikrede)
 • Du gør brug af din lægehenvisning senest to måneder efter, du har fået den
 • Du betaler selv den resterende del af fysioterapeutens honorar, der er tilbage, efter tilskuddet er trukket fra

Så meget får du i tilskud

Er du bevilliget et tilskud, når du besøger en fysioterapeut hos BeneFiT Odense, så får du lige knap 40% betalt af fysioterapeutens honorar. Du skal altid være opmærksom på, at der kan være forskellige priser på første konsultation, opfølgende behandling eller holdtræning alt efter valget af klinik. Ønsker du at høre nærmere om priserne hos BeneFiT Odense, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Er du ikke bevilliget et tilskud fra det offentlige, så kan vi stadig hjælpe dig. Ring på 66 15 50 50, så tager vi en snak om, hvordan vi bedst muligt får dig i gang med din behandling.

Andre former for tilskud eller betaling af fysioterapi

Er du medlem af Sygeforsikring “Danmark”, kan du også få tilskud. Har du en arbejdsskadesag kørende, så kan du måske også få dækket dine udgifter til fysioterapi. Du kan også være dækket af en eller flere forsikringer, som gør, at du kan få helt eller delvist dækket udgifterne til fysioterapi. Det kan blandt andet være gennem en sundhedsforsikring, som du selv eller din arbejdsplads har tegnet. Du kan være dækket gennem en fritids- eller ulykkesforsikring.

Har du brug for behandling, og har du på ingen måde mulighed for at betale behandlingen, så kan du også kontakte din kommune og søge hjælp derigennem. Er du folkepensionist eller får førtidspension efter de gamle regler før 2003, så kan du hos din kommune søge om helbredstillæg. Med et helbredstillæg kan du få dækket op til 85% af din egen udgift til behandlingen.

Vederlagsfri fysioterapi

Nogle patientgrupper med en varig lidelse kan blive tilbudt det, der kaldes for vederlagsfri fysioterapi. Du vil opleve, at nogle af de vederlagsfri fysioterapi behandlinger foregår på hold. Du kan få vederlagsfri fysioterapi, hvis du som sagt har en varig lidelse. Ønsker du at læse mere om, hvem der kan få vederlagsfri fysioterapi, så kan du finde mere information her.

Kontakt din fysioterapeut i Odense

Har du besluttet dig for, at du vil prøve en eller flere af vores behandlinger? Her på siden kan du finde en oversigt over alle de behandlinger, vi tilbyder. Hos os tilbyder vi også holdtræning, som gør, at du kan få hjælp og sparring fra andre holddeltagere. Ta’ et kig på vores hjemmeside, og se de mange muligheder. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 50 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hos BeneFiT Odense er det også muligt at booke tid online, det kan du gøre her.


BeneFiT Nyheder

 • Akupunktur

  20. februar 2023

  Har du problemer med smerter flere steder i kroppen, vil en behandling med akupunktur ofte hjælpe dig. Er dine smerter over længere tid blevet forværret, og er de blevet et generende element i din hverdag, så anbefaler vi dig, at du søger hjælp hos din egen læge eller kontakter din lokale fysioterapeut. Er det blevet en hæmsko for dig med kraftige smerter i løbet af din dag, hvor det er svært at opretholde den normale arbejdsdag, og oplever du, at der er behov for flere hvil i løbet af din dag? Hos BeneFiT Odense er vi uddannet til at give dig en effektiv behandling med akupunktur.

 • Fysioterapi i Odense

  24. januar 2023

  Fysioterapi er med til at sikre, at kroppens funktioner fungerer optimalt. Har du problemer med smerter eller gener, kan du med fordel kontakte din lokale fysioterapeut, der kan hjælpe dig med disse. Fysioterapi hjælper dig med kroppens nervesystem, muskler, lede og knogler. Hensigten er at forbedre dens funktioner og bevægelser.

 • Graviditetsmassage

  20. december 2022

  Det er altid dejligt at gøre noget godt for dig selv eller en, du holder af. Hos BeneFiT i Dronninglund tilbyder vi graviditetsmassage. Under en graviditet kan der opstå forskellige gener, og derfor kan det være tiltrængt med en omgang massage.

 • Hvad er formålet med genoptræning?

  13. december 2022

  Formålet med genoptræning er at hjælpe dig tilbage efter en operation, skader eller længere tids sygdom. Målet med genoptræning er desuden optræning af din funktionsevne med fokus på at:

  • Opnå samme funktionsniveau som tidligere

  • Opnå det bedst mulige funktionsniveau

 • Smerter i skulderen

  9. december 2022

  Hvis du har ondt i din skulder, kan det skyldes flere ting. Det kan enten skyldes, at der er noget galt med selve skulderleddet, eller at der stråler smerter ud fra et andet sted i kroppen. Det kan f.eks. være fra en diskusprolaps i nakken.

© BeneFiT Danmark