• Ahlgade 51, 1. tv. Se kort
  4300 Holbæk
  Telefon 59 43 97 47
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Mandag - Fredag: 07:00-18:00 Telefontider: Mandag - Torsdag: 07:00-16:00 Fredag: 07:00-14:00
BeneFiT Holbæk

Motion & Hold Hobro

Hos BeneFiT Hobro udbyder vi en lang række hold og træningsformer. Der er holdtilbud for enhver smag, hvad end du ønsker at træne på egen hånd i træningscenter eller på et af klinikkens mange hold.
Vi har holdtræning i træningscenteret, i vores varmtvands bassin og i en af vore to holdsale. Klik på det enkelte holdtilbud for at få mere viden om holdet og træningen.

Har du lyst til at prøve et af vores hold, tilbyder vi en gratis prøvetime. Kontakt os for nærmere information og tilmelding.

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

 • Korrekt træning
 • Maksimalt udbytte
 • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
 • Personlig og professionel vejledning

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

Dato: 24-01-2022 09:00

🟢 Ultralydsscanning 🟢 ❓ Mangler du en forklaring på dine smerter eller nedsatte bevægelighed ❓ Så vil en ultralydsscanning være en god idé 👌 Ved en ultralydsscanning kan man scanne muskler, led, se ... Læs mere

Dato: 21-01-2022 16:00

💻📱 Online booking 👌😀 Kender du det, at du har planer om at booke en tid hos os, men at du kommer fra det og så er telefonerne lukkede? Hos BeneFiT Holbæk, kan du selv booke din tid online på vores hjemme ... Læs mere

Dato: 19-01-2022 09:47

💪 Ondt i skulderen? 💪 Det kan der gøres noget ved 😀 Få en akut-tid hos vores fysioterapeut, Mads, allerede i morgen. Du kan komme både med og uden lægehenvisning. Book tiden online på www.benefit.dk/holba ... Læs mere

© BeneFiT Danmark