Parkinsondans

Kan du lide god musik og at have det sjovt sammen med andre, så er Parkinson Dans eller Neuro Dans helt sikkert noget for dig.

Når man får konstateret Parkinson eller en anden Neurologiske sygdom er ”rytmen” i kroppen ofte, noget af det første man føler man mister. Det kan være, man føler man ikke kan gå i samme tempo, man ”hakker” eller ”fryser” i sine bevægelser.

Dans og musik kan, som intet andet, sætte gang i rytmer og få dig til at bevæge dig mere frit – og så får du samtidig grin på læben og sunget til den gode musik som du helt sikkert kender.

Parkinson dansen tager udgangspunkt i de klassiske standarddanse, som engelsk vals, jive, cha-cha-cha, rumba mm. Men vi free-styler også lidt, samt prøver danse som samba og polka samt sjove ”fest” danse.

Dansen vil foregå i et tempo alle kan være med til, da de alle kan danses i forskellige tempo, alt efter hvor gode ben du har den pågældende dag. Det kan også være du skal støtte dig til en stol eller væg – alt er tilladt og der vil altid taget højde for hvordan du har det på dagen.

Du vil opleve, at du, på den gode måde, bliver udfordret på balancen, konditionen og rytmen – der hvor du er. Du behøver på ingen måde, at have danset før, da der altid vil være en grundig introduktion til de forskellige danse. Dansene kan både være med og uden partner, hvor vi blot danser med hinanden.

Vi garanterer at du altid vil komme fra timen med godt humør, sved på panden og en god fornemmelse i kroppen. Men pas på, dette hold er vanedannende og du ender med at stå og danse derhjemme.

Kontakt klinikken for at få en uforpligtende snak om hvornår vi danser!

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark