Dagplejen, Herning Kommune


Dagplejen i Herning siger...

Forebyggende træning for dagplejen.

"Vi har i efteråret 2017 haft et hold (10 dagplejer), på et træningsforløb hos BeneFiT. Et forløb hvor der er blevet lagt vægt på en god grundtræning af nakke, skuldre og ryg. Træningen har gjort dagplejerne stærkere i deres muskulatur til en hverdag, med mange løft og udfordrende arbejdsstillinger. Under træningen har der også været fokus på dagplejerens holdning samt rådgivning og gode råd til hverdagen. Dagplejerne har også i forløbet, fået en fælles forståelse for vigtigheden af at træne – og passe på sig selv i dagligdagen. Evalueringen af dette hold, har vist en markant forbedring i forhold til smerter før og efter træningsforløbet.

Før træning: 7 ud af 10 dagplejer havde smerter i sin hverdag. Efter træning: 6 ud af 10 dagplejer har fået færre smerter. Efter træning: 8 ud af 10 dagplejer laver nogle øvelser i hverdagen.

Efter træning: 10 ud af 10 dagplejer er opmærksom på sin holdning Efter denne evaluering, med så markant forbedring, har ledelsen i dagplejen besluttet, at der må laves flere hold i 2018. ( også her med evaluering). "

Annette Møller, Tillids- og Arbejdsmiljørepræsentant
Dagplejen, Herning Kommune

© BeneFiT Danmark