Intego


Intego siger...

"I foråret/sommeren 2018 havde kollegaer en snak omkring fastholdelse og rekruttering. I samme periode var der i dagspressen en del snak om den forhøjede pensionsalder, hvilket også flittigt blev diskuteret i kantinen. I denne forbindelse kom vi også til at tale om det fælles ansvar som ligger i at den enkelte kan holde til at arbejde til han/hun bliver 72 år. Alle var enige om at skulle vi kunne holde til det skulle kroppen være ok.

Vi havde i den forbindelse flere gode snakke med Niels –fra BeneFiT Herning og forskellige løsninger. Da vores medarbejdere kom med en håndværker kultur var det vigtigt at vi ikke kom med ”salat og træningsrum”

De medarbejdere fra BeneFiT vi har haft tilknyttet projektet, har været meget professionelle i deres tilgang til opgaven, taget udgangspunkt i hvor den enkelte er/var, givet en positiv sparring/råd og altid med et smil på læben.

Det der i vores hverdag har flyttet noget var at BeneFiT ikke kom med en salat kur – men startede en ændring af vores mindset, og tænke over hvad og hvor meget vi puttede i munden, samt vores aktivitets niveau.

I vores sundheds projekt har jeg erfaret at der skal være nogle frontløbere, der skal være nogle ledere der tør gå forrest og ”udstille” sig selv…

Projektet har været med til at skabe en bevisthed omkring vores fælles ansvar for sundhed – også på jobbet, samtidigt har det givet en positiv holdning, bedre humør og mindre kagekultur.

Jeg kan kun give BeneFiT teamet de bedste anbefalinger og vil glæde mig til næste projekt."

Lars Hartmann Rømer, Afdelingschef Intego A/S

© BeneFiT Danmark