Jyske Bank Herning

Jyske Bank siger...

” Vi synes det fungerede rigtig godt med en samlet opstart hvor du kom ind på nogle små fif til hvordan vi kunne være OBS på at bevæge os, og skifte mellem tingene i løbet af vores hverdag. Herudover super godt at du havde fokus på bevægelsen – mere end ” nu skal I sidde på én bestemt måde”

For på vores arbejdsplads skifter vi pladser, og en fast indstilling af borde/stole er ikke relevant eller muligt. Gode fif til at prikke til naboen når man selv gør noget (rejser sig eller andet) – det virker – og det praktiseres også nu efter du har været her.

Herudover rigtig fedt at du kender Jyske Banks muligheder på de hjælpe redskaber vi kan bestille i webshop mv. For det er jo netop her at vi mange gange ikke ved hvad som findes eller hvad der er muligt at bestille på netop vores arbejdsplads. Det var en stor hjælp du kendte udvalget, og samtidig tog en dialog med Lotte omkring hvilke udfordringer du fandt herude (for korte skærm arme, få lille stol mv. )

Rundturen til hver enkelt kollega har jeg også fået god tilbagemelding på. Vi føler du har taget godt hånd om de forskelligheder vi alle har, og med udgangspunkt i hver enkel kommet med gode fif til at bevæge os.”

Alt i alt – super godt at få gennemgået – det har bestemt gjort en forskel her i afdelingen

Birgitte Bak Henriksen, Bankrådgiver

© BeneFiT Danmark