AkupunkturKlinik | Søndersø

AkupunkturKlinik | Søndersø

Akupunktur i Søndersø – ved akupunktør Cecilia Bjørk Johansen

Ønsker du hjælp til at reducere dine smerter, så er akupunktur en effektiv og sikker behandling. Lider du af kroniske smerter i muskler og led, migræne og hovedpine, så kan behandling med akupunktur være noget for dig. Døjer du med kvalme relateret til kræft og graviditet er der ligeledes god dokumentation for at behandle med akupunktur.

Du kan også modtage behandling med akupunktur mod: 

  • Tennisalbue 
  • Hovedpine, migræne 
  • Smerter pga. slidgigt i knæ og hofte
  • Rygsmerter 
  • Skuldersmerter 
  • Smerter i forbindelse med graviditet 
  • Smerter i forbindelse med graviditet 
  • Achillessene smerter og irritation 
  • Idrætsskader akutte og længerevarende  
  • Kroniske smertetilstande  

Lidt mere om mig og mine uddannelser indenfor sundhed og akupunktur

Jeg er RAB godkendt akupunktør og gennemførte min akupunkturuddannelse ved Dansk Selskab for akupunktur i 2010. Tilgangen er vestlig medicinsk akupunktur, som er den akupunkturform, der primært anvendes i det danske sundhedssystem. Vestlig akupunktur tager udgangspunkt i en medicinsk diagnose og bygger på forskning inden for patologi, neurofysiologi og smertevidenskab.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2002 og har desuden en Masteruddannelse i rehabilitering fra Syddansk Universitet i 2016. Jeg har mange års praktisk erfaring og har deltaget i projekter, som har ført til øget brug af akupunktur i det danske sundhedssystem. Jeg har derfra en stor viden om hvilke tilstande/sygdomme, som kan behandles med akupunktur.

Har du en sundhedssikring kan du som regel få dækket akupunkturbehandlingen helt eller delvis - spørg hos din forsikring.

Hos BeneFiT Søndersø på Nordfyn tilbyder jeg akupunktur.

Hvordan foregår en behandling med akupunktur?

Behandlingen starter altid med en grundig samtale om dine problemer og hvad det betyder for dit funktionsniveau og livskvalitet. Næste skridt er evt. en fysioterapeutisk undersøgelse som et godt udgangspunkt for en effektiv behandling med akupunktur.

Nålene sætter jeg i specifikke akupunkturpunkter eller trykfølsomme punkter. Du skal regne med at din akupunkturbehandling virker bedst ved en serie på 6-12 behandlinger. Nålene er tynde og stikkes enten få millimeter ind i huden, eller op til nogle centimeter ind i musklerne. Du kan normalt føle en let ømhed, trykkende eller sovende fornemmelse. Jeg anvender som regel 5-15 nåle, og behandlingen varer ca. 10-25 minutter. Efter 2-3 uger, svarende til 6 behandlinger, kan de positive effekter vise sig; færre smerter, øget bevægelighed, bedre nattesøvn, og færre smerter.

I min behandling har jeg altid højt fokus på kvalitet og sikkerhed.

Derudover kan jeg vejlede dig i, hvordan du optimerer dit arbejde, idrætsaktiviteter eller andre fritidsinteresser, så du hurtigst muligt oplever færre smerter og får en bedre hverdag.

Jeg samarbejder gerne med din læge, jordemoder eller andre samarbejdspartnere for at optimere dit forløb.
Har du andre ønsker til behandling eller træning, så tilbydes en vifte af forskellige tilbud her i huset.
Læs mere på BeneFiT Hernings forside her: link til BeneFiT Søndersø´s hjemmeside

Jeg ser frem til at tage i mod dig på min akupunkturklinik på Odensevej 73, 5471 Søndersø. Her møder jeg dig i lyse lokaler med en afslappende atmosfære. Jeg tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og tror på, at en holistisk tilgang til kroppen og smertebehandling giver de bedste resultater.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 64893001 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med akupunktur og smertebehandling. 

Bedste hilsner fra Cecilia

Akupunktur priser 

Mange forsikringsselskaber dækker akupunktur ved en RAB godkendt akupunktør og du kan også få tilskud fra Sygesikringen Danmark.  

Du kan læse mere om tilskud fra Sygesikringen Danmark her: Sygeforsikringen Danmark - Tilskud

Pris akupunktur 1. konsultation: 450,- (inkl. fysioterapeutisk undersøgelse og øvelser) 
Pris akupunktur for efterfølgende behandlinger: 300,-  
Pakke med 6 akupunkturbehandlinger: 1600,- (normalpris 1950,-) 
Pris akupunktur og manuel behandling: 450,- 
Pakke med 6 akupunktur og manuel behandling: 2400,- (normalpris 2700,-) 

Book din tid online til akupunktur hos akupunktør Cecilia Bjørk Johansen eller ring til BeneFiT Søndersø på telefon 6489 3001, så hjælper vi dig trygt videre.  

 

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund Virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

© BeneFiT Danmark