Akupunktur

– effektiv behandling af smerter

Er du plaget af smerter et eller flere steder i kroppen, så kan akupunktur ofte hjælpe dig. Akupunkturbehandling henvender sig til alle – her kan du læse mere om akupunktur hos BeneFiT fysioterapi.

Akupunktur har især en god effekt mod:

 • Smerter fra ryg, nakke eller skulder
 • Tennisalbue
 • Kroniske smerter
 • Muskelspændinger
 • Hovedpine og migræne

Akupunktur er en effektiv smertebehandling

Akupunktur er en anerkendt og effektiv behandlingsform mod smerter i alle led og muskler, som behandling af hovedpine, migræne og som symptomlindring i forbindelse med palliation.

Akupunktur kan også anvendes, hvis du er gravid og anvendes som smertelindring hos flere praktiserende læger.

Hvordan foregår en akupunkturbehandling?

Akupunktur behandling foregår ved, at en akupunktør stikker tynde nåle ind i din hud og i dine muskler. En akupunkturbehandling varer cirka 10 – 25 minutter og som regel anvendes 6-12 nåle.

Akupunktur har som regel den bedste effekt ved en serie på 6-12 behandlinger og virker især godt, hvis du lider af langvarige smerter.

Nålene sættes i akupunkturpunkter i lokalområdet og enten under albue eller knæniveau for at opnå optimal effekt. Nålen sættes enten i huden eller op til nogle centimeter ind i musklen.

Resultatet af akupunkturen er ofte bedre nattesøvn, færre smerter og bedre funktion.

Vil du booke tid til akupunktur – du finder vores online booking lige her: Online Booking

Akupunktur og fysioterapi hos din lokale BeneFiT

Akupunkturbehandling hos BeneFiT udføres altid af en behandler, der også er fysioterapeut. Dermed kan din akupunktur kombineres med en grundig fysioterapeutisk undersøgelse og instruktion i relevante øvelser. Nogen gange kan akupunkturen også kombineres med manuel behandling, som kan løsne dine led og muskler.

Find den nærmeste BeneFiT lige her: Kort over klinikker

Hvordan føles behandling med akupunktur?

Akupunkturnåle er meget tynde og behandlingen bør som udgangspunkt ikke gøre ondt, men du kan nogen gange mærke et prik, når nålen sættes i. Mens nålene sidder i mærker du lidt ømhed, summen eller en tung fornemmelse.

Hvad er akupunktur?

Oprindeligt er akupunktur en alternativ behandlingsform, hvor en akupunktør stikker nåle i udvalgte akupunkturpunkter. Akupunktur stammer fra traditionel kinesisk medicin (TCM), men den kinesisk akupunktur har udviklet sig i flere retninger blandt andet som øreakupunktur og medicinsk akupunktur.

Hvordan kommer du i gang med akupunktur hos BeneFiT?

Nålene stimulerer dine nerver og udløser en række effekter. Der kommer lokal øget blodgennemstrømning, du udskiller smertedæmpende hormoner (Enkefalin, beta-endorfin mm), som hæmmer smerte på rygmarvsniveau og i hjernen. Serotonin og Noradrenalin udskilles i hjernestammen og dæmper dine smerter. Din behandler kan fortælle endnu mere om, hvad sker i kroppen ved akupunktur.

Du finder akupunktur hos BeneFiT i Frederikshavn, Sæby, Dronninglund, Skørping, Hadsund, Hobro, Viborg, Karup, Højbjerg, Herning, Holstebro, Rudkøbing og Søndersø.

Du kan kontakte os via boksen herunder og du kan booke en tid online lige her: Online Booking

Du finder vores priser på akupunktur lige her: BeneFiT Prisliste

Hos BeneFiT har flere fysioterapeuter en uddannelse indenfor akupunktur. De fleste er uddannet indenfor medicinsk akupunktur, men enkelte fysioterapeuter har en akupunktur uddannelse indenfor traditionel kinesisk medicin.

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 200 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 23 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser lige fra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark