Online Booking - Klik her!
Behandlinger Herning

BeneFiT Herning

- fysioterapi og akupunktur

Hos BeneFiT Herning fysioterapi står vi klar til at tilbyde dig den bedste behandling hos vores fysioterapeuter. Har du fået en skade i nakke, ryg, skulder, knæ eller et helt andet sted i kroppen står vi klar med en grundig undersøgelse og den rigtige behandling. Vi lægger sammen med dig en plan for, hvordan du kan få det bedre med behandling, øvelser og gode råd til hverdagen. Vi har specialviden inden for de fleste områder af fysioterapi.

Vi tilbyder også akupunktur, som kan være effektiv smertebehandling, især ved kroniske smerter, hovedpine, migræne eller tennisalbue. Hos BeneFiT Herning fysioterapi er vores akupunktør RAB godkendt og samtidig uddannet fysioterapeut. Hos os kombineres akupunktur altid med en grundig undersøgelse, relevante øvelser og evt. manuel behandling.

Du kan læse mere om vores akupunktør Anne Mette her: Akupunktør Anne Mette Herforth

Her på siden kan du læse meget mere om alle behandlinger vi tilbyder hos BeneFiT Herning fysioterapi.

Vil du se pris og takster på fysioterapi finder du dem her: Prisliste fysioterapi

Derudover tilbyder vi i Herning behandling/træning indenfor

Om Behandling med fysioterapi

Ondt i ryggen? Smerter i nakken? Piskesmæld? Fysioterapi kan lindre smerte og behandle en lang række skader og overbelastninger i muskler og led som f.eks:

  • Hold i ryggen
  • Piskesmæld, stiv i nakken
  • Ondt i ryggen eller lænd
  • Smerter i nakken
  • Tennisalbue
  • Ondt i led eller muskler
  • Visse arbejdsskader og overbelastninger
  • Slidgigt
  • Og mange andre…

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Altid faglig kompetent & professionel behandling

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Generelle sider BeneFiT Danmark