• Nørregade 44 Se kort
  7400 Herning
  Telefon 97 21 70 16
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 18.00
   Onsdag: 07.00 - 18.00
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 07.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 15.00
   Fredag: 08.00 - 11.30
FAQ Herning

FAQ

FAQ

 

Vi har samlet en række spørgsmål som vi ofte bliver stillet. Finder du ikke svaret her er du meget velkommen til at ringe på tlf 97217016 – vi vil altid gerne hjælpe dig!

 

Hvordan finder jeg BeneFiT Herning?

Du finder klinikken i Nørregade 44 (det gamle jobcenter/arbejdsformidling). Vores fysioterapiklinik ligger i stueetagen. Der er 600 m til banegården og der er busstoppested lige uden for klinikken. Vi har kunder fra både lokalområdet som Lind, Snejbjerg, Hammerum, Sunds og Tjørring, men også længere væk som Silkeborg, Holstebro, Tarm, Skjern mv

 

Må jeg parkere i nærheden?

Der er parkeringsplads lige ved siden af klinikken, hvor du må holde gratis når du skal til fysioterapi i Nørregade 44. Du skal ikke have p-kort eller lignende.

 

Behøver jeg at få en lægehenvisning?

Nej du behøver ikke få en lægehenvisning for at booke en tid hos en af vores fysioterapeuter hos BeneFiT Herning Fysioterapi. Har du et akut problem eller ønsker ikke at bruge tid på at kontakte lægen kan du komme direkte til fysioterapi hos os. Du får dog ikke tilskud fra den offentlige sygesikring til dine fysioterapeutiske behandlinger, men kan godt få tilskud til fysioterapi eller akupunktur fra Sygeforsikringen Danmark.

 

Hvem skal jeg booke en tid hos?

Du kan se fysioterapeuterne her: https://www.benefit.dk/herning/personale og læse om deres specialer. Alle er uddannede fysioterapeuter og har taget uddannelser for at dygtiggøre sig inden for forskellige områder inden for fysioterapi, smertebehandling, skader og forebyggelse. Nogen har specialuddannelse inden for idrætsskader, rygsmerter, knæsmerter, akupunktur eller andre specialer. Er du i tvivl om, hvem du skal vælge, så ring og få hjælp af sekretæren.

 

Hvordan booker jeg en tid?

Du kan ringe på tlf 97 217016 eller booke fysioterapi eller akupunktur på vores hjemmeside https://www.benefit.dk/herning/tidsbestilling

 

Hvordan fungerer onlinebooking?

På vores hjemmeside kan du booke via linket https://www.benefit.dk/herning/tidsbestilling. Er det første gang du kommer hos os, opretter du dig som bruger. Har du været hos os før, bruger du din bookingkode eller bestiller en ny.

Først vælger du, hvilken behandling du ønsker. Derefter kan du se, hvilke behandlere der tilbyder den valgte ydelse. Du kan nu vælge behandler og se ledige tider. Det er også muligt at aflyse eller flytte tid online.

 

Hvilken ydelse skal jeg vælge?

Er det første gang du kommer, skal du vælge 1. konsultation med henvisning, 1. konsultation uden henvisning eller akupunktur 1. konsultation. Du kan også vælge massage, sundhedstest, golfbodytest og andre ydelser.

 

Hvordan foregår det første gang?

Vi sætter altid god tid af, så der bliver tid til grundig samtale, undersøgelse og behandling. Fysioterapeuten taler med dig om din situation og smerter. Det kan være belastninger i hverdagen, arbejde, motion, vaner, søvn eller andre forhold der påvirker dig. Herefter undersøger fysioterapeuten dig for at finde årsagen til dit problem. I vil sammen lægge en plan for, hvad der kan hjælpe dig bedst. Det kan være behandling, shockbølge, laser, hjemmeøvelser eller træningshold hos os. Du vil få gode råd til, hvordan du bedst og hurtigst kan få det bedre. Det er vigtigt, at du selv yder en indsats, men også at det passer ind i din hverdag.

 

Hvad skal jeg have med?

Medbring dit sygesikringsbevis. Du må meget gerne medbringe et stort lagen eller håndklæde. Ellers kan du købe engangslagen hos os for 15 kr.

 

Hvordan og hvornår melder man afbud?

Du skal senest melde afbud kl 9 på behandlingsdagen – men gerne før. Du kan ringe på tlf 97217016 – er det uden for vores tlf tid kan du lægge en besked. Du kan også selv aflyse tiden på vores hjemmeside eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg glemte min tid – hvad koster det?

Du skal ringe afbud senest kl. 9 på behandlingsdagen. Ellers koster det et gebyr på 275 kr ved første konsultation og 175 kr for udeblivelse til normal behandling. Dette bliver ikke betalt af forsikring eller kommunen.

 

Hvad koster det?

Vi har en del forskellige priser

Fysioterapi med lægehenvisning: https://www.benefit.dk/priser-fysioterapi-henvisning

Første konsultation uden lægehenvisning 495kr (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark 133 kr)

Normalbehandling uden lægehenvisning 325kr (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark 88 kr)

Kæbe/stemmebehandling første konsultation 600 kr (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark 133 kr)

Sundhedstest 395 kr

Akupunktur første gang 495 kr (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark 115 kr)

Akupunktur normalbehandling 325 kr (tilskud fra Sygeforsikringen Danmark 75 kr)

Akupunktur x 6  1700 kr (normalpris 1950 kr)

Fysiurgisk massage hos fysioterapeut 30 min 325 kr, 60 min 550 kr

Massage fysioterapeutstuderende 30 min 225 kr, 60 min 400 kr. 6 x 30 min 1200kr (normalpris 1350kr), 6 x 60 min 2400 kr (normalpris 2000 kr)

 

Tillæg

Shockbølge 150 kr

High Power Laser 150 kr

Du er meget velkommen til at ringe på tlf 97217016 hvis der er flere spørgsmål om priser.

 

Jeg har en sundhedsforsikring – hvordan gør jeg?

Kontakt din sundhedsforsikring og bed om at få en tid hos os. Mange sundhedsforsikringer dækker både fysioterapi og/eller akupunktur. De vil fortælle dig, hvordan du herefter skal gøre. Normalt afregner vi direkte med din sundhedsforsikring. Der kan være tillæg og produkter du selv skal betale.

 

Hvordan får jeg tilskud fra Sygeforsikringen Danmark?

Når din regning er betalt, indberetter vi automatisk fysioterapi og akupunktur til Sygeforsikringen Danmark, hvorefter du får dit tilskud. Husk at oplyse du er medlem.

 

Kan man få helbredstillæg fra kommunen?

Hvis du har fået bevilget helbredstillæg fra Kommunen, kan du få tilskud til fysioterapi når du har en henvisning fra lægen. Vi afregner med kommunen. Der kan være tillæg og produkter som der ikke er tillæg til – spørg i receptionen.

 

Kan man få massage?

Ja du kan booke tid til massage hos Anders som er fysioterapeutstuderende og triatlet. Du kan også booke fysiurgisk massage hos fysioterapeuterne.

 

Kan man købe såler, bandager eller støttestrømper hos jer?

Ja det kan du sagtens. Vi kan give dig en rigtig god og grundig vejledning i, hvilket produkt der vil hjælpe mest og passer bedst til dig. Bandager, såler og støttestrømper vi forhandler er fra tyske Bauerfeind.

En god bandage kan være med til at smertelindre og give dig en mere aktiv hverdag.  De gør dig ikke passiv, men støtter musklerne til mere aktivitet. Det kan være en stor hjælp ved f.eks ondt i knæ, fødder, ryg osv.

Såler udvælges af din fysioterapeut til netop dit behov og din skade – fordelen er at vi ofte kender dine skavanker i forvejen. Såler kan afhjælpe problemer med hælspore, svangseneirritation, nedsunken forfod, achillesseneirritation mv. Du behøver altså ikke gå til en bandagist for at få gode såler – og prismæssigt har vi meget skarpe priser.

Har du trætte eller hævede ben kan en støttestrømpe være en super god hjælp. Vi har mange forskellige modeller og farver i en virkelig lækker kvalitet – de behøver ikke være brune og tykke!

 

Hvilke hold har i?

Vi har mange forskellige hold og vil gerne hjælpe dig til at blive sundere og stærkere. Snak gerne med din fysioterapeut om, hvad der passer bedst til dig.

Du kan træne på blandede hold med et program der er skræddersyet til dit behov. Der er altid en fysioterapeut til stede, som hjælper dig og løbende tilpasser dit program.

Vi har også TRX/slyngetræning, babytummel, efterfødselstræning, seniortræning for 60+, golfhold, ryghold, GLAiD træning for hofte/knæ (for dig med slidgigt/artrose), nakkehold, stolehold mm.

 

Kan i hjælpe med ergonomi?

Vi er vilde med at komme ud til jer! Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med ergonomisk vejledning. Det kan både være kontor, produktion, lager eller andre arbejdspladser. Nogen af vores faste samarbejdspartnere er Jyske Bank og OfficeFiT. Sammen med jer kan vi skræddersy et tilbud, der passer til jeres behov. Det kan være foredrag, individuel vejledning hvor stol, bord, skærm mv indstilles korrekt og man får individuelle råd til smerteproblemer mv eller en samlet rapport over virksomhedens udfordringer og løsningsforslag her til.

 

Kan i hjælpe med sundhed på virksomheder?

Ja det kan vi! Det kunne f.eks være pausegymnastik hos jer eller i kan få tilsendt små nemme øvelser hver måned, som i selv arbejder med. Vi kan også tilbyde sundhedstjek og forløb med fokus på trivsel, vægttab og kost.

 

Kan man få personlig træning?

Ja det kan du tro – Ulrich og Nikolaj er personlige trænere og fysioterapeuter. Med deres faglige baggrund kan de tilrettelægge træningen, så du kan opnå dit mål, uanset om du har skader, overvægt eller starter helt fra bunden. Det er vigtig, at det er træning der inspirere dig og paser til dit behov. Du kan evt. træne sammen med en god ven eller familimedlem for at blive mere motiveret.

Du kan læse mere her. 

Du er meget velkommen til at ringe og snakke med dem på tlf 97217016. Vi tilbyder altid en gratis startsamtale – så du kan se om kemien passer.

 

 

 

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark