• Nørregade 44 Se kort
  7400 Herning
  Telefon 97 21 70 16
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 18.00
   Tirsdag: 08.00 - 18.00
   Onsdag: 07.00 - 18.00
   Torsdag: 08.00 - 18.00
   Fredag: 07.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 15.00
   Fredag: 08.00 - 11.30
BeneFiT Herning

Træning og motion - Herning

Hos BeneFiT Herning tilbyder vi en lang række muligheder indenfor motion og holdtræning. Vi kan guide dig gennem de rigtige øvelser til ryggen, så du reducerer dine rygsmerter. Vi kan få dig tilbage på niveau efter en skulderskade, knæskade eller hvis du har fået en skade i ryggen. Skal du i gang igen efter en sportsskade, har vores fysioterapeuter stor viden om, hvordan du tilrettelægger din genoptræning og undgår nye skader.

Vi kan også hjælpe dig med at optimere dit golfsving på vores golftræning eller forberede dig til skiferien på vores skihold.

Vi tilbyder også træning hos personlig træner og fysioterapeut.

Du kan læse mere om alle vores hold og tilbud om motion her på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder for træning hos BeneFiT Herning fysioterapi. Er i f.eks. en gruppe kolleger, venner eller naboer, der ønsker at træne sammen så kontakt os – så opretter vi et hold til jer.

Som noget nyt har vi førfødselstræning og fødselsforberedelse sammen med Jordemoder Tina Risbjerg fra www.barseltid.dk og Doula Heidi Laugesen fra En god fødsel.

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

 • Korrekt træning
 • Maksimalt udbytte
 • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
 • Personlig og professionel vejledning

Altid faglig kompetent

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider

Seneste Facebook nyheder

© BeneFiT Danmark