Online Booking - Klik her!
Motion & Hold Herning

BeneFiT Herning fysioterapi

– træning og motion

Hos BeneFiT Herning tilbyder vi en lang række muligheder indenfor motion og holdtræning. Vi kan guide dig gennem de rigtige øvelser til ryggen, så du reducerer dine rygsmerter. Vi kan få dig tilbage på niveau efter en skulderskade, knæskade eller hvis du har fået en skade i ryggen. Skal du i gang igen efter en sportsskade, har vores fysioterapeuter stor viden om, hvordan du tilrettelægger din genoptræning og undgår nye skader.

Vi kan også hjælpe dig med at optimere dit golfsving på vores golftræning eller forberede dig til skiferien på vores skihold.

Vi tilbyder også træning hos personlig træner og fysioterapeut.

Du kan læse mere om alle vores hold og tilbud om motion her på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere om dine muligheder for træning hos BeneFiT Herning fysioterapi. Er i f.eks. en gruppe kolleger, venner eller naboer, der ønsker at træne sammen så kontakt os – så opretter vi et hold til jer.

Som noget nyt har vi førfødselstræning og fødselsforberedelse sammen med Jordemoder Tina Risbjerg fra www.barseltid.dk og Doula Heidi Laugesen fra En god fødsel.

Derudover har vi følgende motionstilbud

Om træning

Motion & hold hos BeneFiT giver dig tryghed og kompetent rådgivning, når du ønsker at motionere og træne effektiv og korrekt. Fysioterapeuten kan vejlede dig, så du undgår skader og sikrer dig maksimalt udbytte at din aktivitet.

Hos BeneFiT får du:

  • Korrekt træning
  • Maksimalt udbytte
  • Vi hjælper dig til at nå dine mål!
  • Personlig og professionel vejledning

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Kontakt Bene-FiT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide hvordan vi kan hjælpe dig eller du har spørgsmål.

Altid faglig kompetent & professionel behandling

Mere end 135 medarbejdere hos BeneFiT klinikker i Danmark står klar til at hjælpe dig! Vi holder os løbende opdateret på den nyeste viden indenfor sundhed, fysioterapi, motion og livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde dig faglig og kompetent behandling og rådgivning omkring din sundhed. Hos BeneFiT sætter vi en ære i at yde service på højt plan, så du opnår netop det, du ønsker.

Din krop er dit liv - og en sund krop er vejen til større velvære, bedre trivsel og et bedre liv.

Sund virksomhed

BeneFiT er din partner, når du vil sikre dine medarbejderes trivsel og sundhed, undgå arbejdsskader og nedbringe sygefraværet. BeneFiT tilbyder blandt andet sundhedsordninger, pausegymnastik, ergonomisk vejledning og APV til alle typer og størrelser af virksomheder.

Vi leverer blandt andet ergonmisk vejledning til alle Jyske Banks afdelinger, og sundhedsløsninger til en lang række små og mellemstore virksomheder. Kontakt os allerede i dag, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning for netop din virksomhed.

Generelle sider BeneFiT Danmark