• Saralyst Alle 40 Se kort
  8270 Højbjerg
  Telefon 86 14 90 89
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Man- Tors: kl. 8.00-18.00
   Fre: 08.00-16.00
   Du kan ringe ind til klinikken dagen før din tid inden kl. 18.00 for at melde afbud. Du kan også lægge en besked på telefonsvaren eller sende en mail inden kl. 07.30 på dagen. Du skal betale for udeblivelse, hvis du melder for sent afbud. Udeblivelse på hold koster 205,30kr, og udeblivelse for behandling/træning på klinikken koster 307,95kr.
Holdbeskrivelser BeneFiT Højbjerg

Holdbeskrivelse Højbjerg

Mandag kl. 09.00-10.00

Pilates: Opvarmning siddende på stor bold for nakke, skuldre og øvre ryg. Derefter 30-35 min ryg- og mave liggende øvelser med stor bold eller (formroller, lille bold, små elastikker, små håndvægte og/eller Pilates ringe). Her er der fokus på kvalitet, korset opstramning kombineret med respiration på bevægelses opstart. Der laves ml. 10-15 rep. ved hver øvelse, nogle når mere og andre færre. Der laves en del forskellige bækkenløft, mave-, ryg-og thorax mobiliserende øvelser, arm øvelser med håndvægte. De sidste 10-12 min. arbejdes der på siden for rotation i midt-ryg og lænden med håndvægte og en del øvelser for ben med elastik omkring knæene.

Mandag kl. 10.00-11.00

Glaid Vedligehold: Træning af modum glaid med specifik knæ- og hoftetræning, her meget fokus på bevægelses kvalitet, den enkeltes udfordringer og sværhedsgraden af øvelsen. Der udføres desuden 10 min. fælles øvelser stående på gulv med fokus på stabilitet og Balance. Mandag kl. 11.30-12.30 Mandags mandehold: 10-12 forskellige stationer, hvor der er fokus på træning af hele kroppen. Øvelser med TRX, kettlebells, frie vægte samt konditionstræning.

Mandag kl. 11.30-12.30

11.30-12.30/fys superviseret træning i maskiner: Træning i maskiner, efter eget program. Træningen er superviseret af fysioterapeut og alle funktionsniveauer har mulighed for at deltage på holdet.

Mandag kl. 12.30-13.30

Glaid hold: Træning af modum glaid med specifik knæ- og hoftetræning. Der er meget fokus på bevægelses kvalitet, den enkeltes udfordringer og sværhedsgraden af øvelsen, så den enkelte udfører øvelserne så godt som muligt. Holdet foregår som cirkeltræning og indeholder stepbænk, tæppeflis, balancebræt, elastikker til stående og siddende øvelser.

Mandag kl. 13.30-14.30

Parkinson hold: Lige nu er det et rent mandehold. Først 25-30 min fælles i træningsrummet med opvarmning og forskellige styrkende øvelser i maskinerne (efter individuelt program), derefter fælles balance og koordinationsøvelser skiftevis i den lille eller store holdtræningssal, lille sal. Deltager laver forskellige progressioner af øvelserne.

Mandag kl. 14.00-15.00

Yoga: Et hold hvor vi tager hensyn til eventuelle skavanker. Der er krav til at man skal kunne komme og op ned fra gulv. Vi laver strækøvelser stående, siddende og liggende på ryggen. Der er også nogle styrkeøvelser med i programmet. Timen starter med 10 minutters opvarmende øvelser, derefter 40 minutters stræk og så slutter vi af med 10 minutters afspænding liggende på ryggen.

Mandag kl. 15.30-16.30

Pilates øvet: Opvarmning siddende på stor bold for nakke, skuldre og øvre ryg. Derefter 30-35 min ryg- og mave liggende øvelser med stor bold eller (formroller, lille bold, små elastikker, små håndvægte og/eller Pilates ringe). Her er der fokus på kvalitet, korset opstramning kombineret med respiration på bevægelses opstart. Der laves ml. 10-15 rep. ved hver øvelse, nogle når mere og andre færre. Der laves en del forskellige bækkenløft, mave-, ryg-og thorax mobiliserende øvelser, arm øvelser med håndvægte. De sidste 10-12 min. arbejdes der på siden for rotation i midt-ryg og lænden med håndvægte og en del øvelser for ben med elastik omkring knæene

Mandag kl. 17.00-17.55

Robust Ryg: Træning af ryggen og hele kroppen. Træningen vil starte med opvarmning og bevægelse af hele kroppen, hvorefter vi gennem forskellige øvelser træner og belaster ryggen. Øvelser og belastning vil altid kunne justeres til den enkelte deltager.

Tirsdag kl. 09.30-10.30

Styrketræning i maskiner: Superviseret træning, som primært foregår i maskiner efter tilpasset træningsprogram.

Tirsdag kl. 16.00-16.55

Stærkere ben og træning af hele kroppen: Træning af hele kroppen i både holdsal og maskiner. Der vil især være fokus på træning af benene, men vi kommer omkring hele kroppen. Mød gerne opvarmet (5-10 minutter på kondicykel inden vi starter).

Onsdag kl. 08.00-08.30

Cirkeltræning: Opvarmning inden træningen selvstændigt. Aktiv træning i 45 sek, pause mellem skift. Vi arbejder med 7 stationer og når som regel 3 runder. Fokus er styrke og balance. Der er krav om at komme op og ned fra gulv - men dette træner vi også jævnligt.

Onsdag kl. 09.00-10.00

Mandehold - Styrke/Balance Hold: 30 min i træningssal med opvarmning og øvelser i maskinerne, individuelt program , derefter 30 min med fokus på balance og koordination i lille sal.

Onsdag kl. 11.00-12.00

Parkinson i bevægelse: Holdet er for patienter med parkinson. Øvelser på måtte for mave/ryg. Fokus på styrke og mobilitet. Gangtræning til musik og 6-8 stationer med fokus på balance, kondition og styrketræning.

Onsdag kl. 11.30-12.25

Styrke, kondition og balance: Træning af hele kroppen, hvor vi udover at styrke muskler og led får pulsen op og udfordrer balancen. Vi træner individuelt i maskiner og sammen i holdsalen.

Onsdag kl. 13.00-14.00

Glaidhold: Træning af modum glaid, her meget fokus på bevægelses kvalitet, den enkeltes udfordringer og sværhedsgraden af øvelsen, så den enkelte udfører øvelserne så hensigtsmæssigt som muligt. Cirkeltræningsbanen indeholder stepbænk, tæppeflis, balancebræt, elastikker til stående og siddende øvelser.

Onsdag kl. 16.00-17.00

Skulderhold: Holdet har fokus på bevægelighed og styrke af skulderen. Holdet starter med at opvarme fælles, hvorefter vi laver 5 skulderøvelser i holdsalen. Resten af træningen foregår ude i maskinerne, hvor vi har fokus på at træne skulderen, men man får også trænet resten af kroppen.

Onsdag kl. 17.00-18.00

Yoga: Et hold hvor vi tager hensyn til eventuelle skavanker. Der er krav til at man skal kunne komme og op ned fra gulv. Vi laver strækøvelser stående, siddende og liggende på ryggen. Der er også nogle styrkeøvelser med i programmet. Timen starter med 10 minutters opvarmende øvelser, derefter 40 minutters stræk og så slutter vi af med 10 minutters afspænding liggende på ryggen.

Torsdag kl. 08.00-09.00

Morgentræning: 10 forskellige stationer, hvor der er fokus på træning af hele kroppen. Øvelser i maskiner, TRX, måtter og frie vægte samt konditionstræning

Torsdag kl. 09.00-10.00

Torsdagshold/fys superviseret træning i maskiner: Træning i maskiner, efter eget program. Træningen er superviseret af fysioterapeut. Samt der i lille holdsal fremsættes forskellige øvelser, med fokus på balance, koordinering og styrke.

Torsdag kl. 09.00-10.00

Pilates: Opvarmning siddende på stor bold for nakke, skuldre og øvre ryg. Derefter 30-35 min. ryg- og mave liggende øvelser. Med stor bold eller (formroller, lille bold, små elastikker, små håndvægte og/eller pilates ringe) Her er der fokus på kvalitet, korset opstramning kombineret med respiration på bevægelses opstart. Der laves ml. 10-15 rep ved hver øvelse. Der laves en del forskellige bækkenløft, maveøvelser og rygøvelser, thorax mobiliserende øvelser, øvelser med håndvægte. De sidste 10-12 min. arbejdes der på siden for rotation i midtryg og lænden med håndvægte og en del øvelser med elastik omkring knæene.

Torsdag kl. 10.00-11.00

Gigthold: Blandede gymnastikhold for gigt-, bindevævs og apoplexi diagnoser. Rygligende på måtter og stor bold, forskellige bækkenløft, mave — og rygøvelser + øvelser på siden for ben og hofte/balle. Derefter 30 min i træningssal med guidning, vejledning og hjælp til gå-bånd, cykel og maskiner.

Torsdag kl. 11.30-12.30

Styrketræning i maskiner: Superviseret træning, som primært foregår i maskiner efter tilpasset træningsprogram.

Torsdag kl. 13.00-14.00

Gvmhold for 75 +: Blandede hold for gigt, apoplexi og parkinson. Fokus på bevægelighed, koordination, balance og styrke. Siddende øvelser for arme, skuldre og nakke, også stående og gående øvelser for balance og koordination. Derefter 30 min i træningssal med guidning, vejledning og hjælp til bla. gå-bånd, cykel og individuelt program i maskiner.

Torsdag kl. 17.00-18.00

Torsdags ryghold: Øvelser på måtte med fokus på ryg, mave og hofter. Fokus på styrke og mobilitet. Derefter styrketræning af hele kroppen med 6-7 stationer i maskiner, TRX, frie vægte osv, samt konditionstræning.

Fredag 07.50-08.30

Cirkeltræning i maskiner: 10 min opvarmning på cykler på egen hånd. 8 øvelser i maskiner i 30 min.

Fredag kl. 11.30-12.30

Fredagstræning for mænd: 10 forskellige stationer, hvor der er fokus på træning af hele kroppen. Øvelser i maskiner, TRX, kettlebells osv, samt konditionstræning

Fredag kl. 11.30-12.30

Damehold: På holdet træner vi både i maskiner og cirkeltræning i holdsalen. Det henvender sig til kvinder i den lidt ældre aldersgruppe som har behov for generel fysisk aktivitet. Øvelserne er på et let niveau, og vi kommer hele kroppen igennem samt øver balance.

Fredag kl. 14.00-15.00

Balancehold: Opvarmning de første 10 min, ofte på kondicykel, romaskine eller løbebånd. Træning består af cirkeltræning med 7-8 stationer, aktiv i 40 sek, pause i 20 sek. Træning består også af diverse stående og gående øvelser både statisk og dynamisk. Træning kan også indeholde gulvøvelser på måtte. Der er krav om at komme op og ned fra gulv - men dette træner vi også jævnligt. Udspænding til slut.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark