Holdbeskrivelser

Læs mere om vore populære hold her:

Nedenfor en kort beskrivelse af nogle af vore mange hold. Alle medlemsskaber giver adgang til vores hold. 

FUNKTIONEL TRÆNING

Funktionel træning er for alle – foregår i holdsalen eller i det funktionelle område.

Træningen tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægemønstre og kan tilpasses den enkelte. Funktionel træning gavner alt lige fra genoptræning til almen styrke og træningsoptimering. På holdet gøres der brug af funktionelle og dynamiske øvelser bl.a. ved brug af egen kropsvægt, Kettlebells, slynger, elastikker.

Vi tilbyder også et Funktionel BASIS, som kan være et godt begynderhold eller godt ifm et fysioterapeutisk forløb.

CIRKELTRÆNING (I det funktionelle område)

Træning foregår i vores fede og inspirerende funktionelle område med masser mulighed for variation. Du får sved på panden for får arbejdet hele kroppen igennem. Vi bruger diverse træningsredskaber om omkring vores RIG (stativ) – fx vægtstænger/-skiver, slynger, sandsæk og vores cool kredsløbsmaskiner som StairMaster, TurboTrainer, Hiit.

BODY BIKE

Bodybike er konditionstræning på en specialbygget kondicykel. Bodybike foregår på hold med en uddannet instruktør til guide dig igennem træningen med en god stemning og til god musik. Bodybike er for dig, som vil forbedre din kondition, tabe dig eller bare have en god effektiv træning.

PULS / STYRKE

På dette hold får du både presset din puls og forbedret din kropsstyrke. Træningen vil nemlig kombinere konditions- og styrketræning på en inspirerende måde.

Du træner hele kroppen, og der arbejdes med forskellige redskaber som f.eks. håndvægte, elastikker, bodybar, træningsbold og stepbænk.

Teknikken vil blive grundigt gennemgået. Timen er for alle, som ønsker varieret og effektiv træning.

YOGA FITNESS

Yoga Fitness er en dynamisk time og kaldes også for vinyasa yoga. Her glider du fra den ene stilling videre til den anden i et flow i samspil med din vejrtrækning. Der er ofte få eller ingen pauser undervejs i Yoga Fitness, og du vil ofte møde den klassiske solhilsen.

Der er fokus på balancen mellem styrke og smidighed samt balancen mellem bevægelse og meditation. 

Holdet er oplagt for dig, der gerne vil have meget bevægelse og udfordre din krop fysisk - og sved på panden.

MORGEN YOGA (HATHA)

Dette er holdet for dig, der ønsker en skøn start på dagen. Vi forkæler krop og sjæl med klassisk Hatha Yoga, hvor vi laver asanas (stillinger) som holdes i længere tid og med fokus på god kropsstilling. Hovedvægten er på styrke, fleksibilitet, balance, koncentration, åndedrætskontrol, opmærksom tilstedeværelse og selvobservation.

Yoga er for alle uanset alder og niveau og målet er at skabe balance mellem krop og sind.
Er du ude efter en rolig yogatime er dette et godt valg.

FIT FØR FØDSEL - kom i form før fødsel (8 ugers forløb)

En graviditet og fødsel er hård ved kroppen, hvorfor den bør holdes i god form frem mod fødslen. ”Fit før fødsel” kan reducere graviditetssmerter og gøre dig klar til fødsel. Samtidig gør du det nemmere at genvinde formen efter fødsel.

EFTERFØDSELSTRÆNING - genvind formen efter fødsel (8 ugers forløb)

Efter graviditet og fødsel er det vigtigt at træne kroppen for at genvinde formen. ”Efterfødselstræning” har fokus på de vigtigste områder efter en graviditet. Træningen fokuserer på at styrke din bækkenbund og stramme figuren op. Træningen varetages af erfarne fysioterapeuter, som sikrer dig høj kvalitet i øvelserne.

SJOV MOTION

Holdet er til alle damer og herrer, som gerne vil have sved på panden, pulsen op og et smil på læben. Vi arbejder med styrke- og konditionstræning ud fra reglen om, at det skal være sjovt. Træningen vil bl.a. indeholde små koreografier, steptræning, træning med store bolde, cirkeltræning, forskellige små boldspil og konkurrencer. Alle er velkomne – man gør det så godt man kan. Målgruppen er 60+.

SENIOR FITNESS

Vi tilbyder et motionshold til alle over 60 år. Timerne vil foregå i afslappet og socialt

miljø og er tilrettelagt således at alle kan være med. En instruktør vil være til stede for at vejlede træningen i centret, samt stå for en fælles opvarmning.

Yoga Flow

Yoga flow er tæt forbundet med vinyasa yoga og består af en række sammensatte yoga øvelser, hvor vi bevæger os fra den ene stilling til den anden i et flow, i et tæt samspil med din vejrtrækning. Yoga flow styrker og strækker kroppen på samme tid, og klassen kombinerer styrkende øvelser, rolige stræk, balance øvelser og meditation. Holdet er for dig, som gerne vil have bevæget og styrket kroppen, samtidig med, at du forkæler den med roligere stræk, og får tanket krop og sind op med ny energi.

Stram op

I denne time vil I blive introduceret for både styrke, puls og balanceøvelser.
Der vil blive brugt stepbænke, store bolde og redskaber, alt efter instruktørens humør.
I vil til hver time, få pulsen op, lave styrketræning for jeres mave, ryg, baller og lår, samtidig med I vil få trænet jeres balance og smidighed.
Timen er for alle, der vil have sved på panden og smil til læben.

STEP & STYRKE

Step og styrke er en time der henvender sig til alle, der vil have smil på læben og sved på panden i 60 minutter.
Vi bruger ca.30 minutter på stepbænken, hvor pulsen vil komme op, med simple og lette trin, efterfulgt af 30 minutters styrketræning, balance og udstrækningsøvelser.

 

Findes hos klinikker

BeneFiT kan også tilbyde

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark