Motion for gravide

Har du lyst til motion og hyggeligt samvær med andre gravide?

Sundhedsstyrelsen anbefaler i dag, at gravide kvinder dagligt skal motionere mindst 30 min. om dagen ved moderat intensitet.

Hos BeneFiT vil fysioterapeuten vejlede dig i hensigtsmæssig træning og hvilke øvelser der er relevante lige netop for dig. Bækkenbundstræning vil også være en vigtig del af træningen. Du vil opleve at motion vil give dig både fysisk og psykisk overskud til at komme igennem din graviditet og fødsel.

Kvinder, der dyrker motion har bedre selvværd og bliver mindre deprimerede, har nemmere graviditeter og mindre komplicerede fødsler.

I løbet af din graviditet, kommer der en øget belastning på muskler, sener og ledbånd. Dette kan hos nogle gravide give ryg- og bækkensmerter. Disse smerter kan afhjælpes ved at træne og styrke dine muskler omkring bækkenet.

Motion under graviditeten kan mindske risikoen for at udvikle graviditets-relaterede sygdomme som svangerskabsforgiftning og svangerskabsrelateret diabetes/sukkersyge.

Findes hos klinikker

Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

  • Alt under samme tag
  • Let at komme i gang
  • Central beliggenhed
  • Høj faglighed & etik
  • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
  • Grundig vejledning

BeneFiT er mere end fysioterapi..

BeneFiT er et fællesskab af fysioterapiklinikker med mere end 180 medarbejdere med sundhedsfaglig baggrund - fordelt på 22 lokationer.

Klinikkerne er lokalt forankrede og fører en række forskellige tilbud og ydelser målrettet din sundhed og livsstil. BeneFiT arbejder primært med fysioterapi - men tilbyder også andre sundhedsydelser ligefra akupunktur til ergonomisk vejledning på din arbejdsplads.

Du behøver ikke at have ondt for at få det bedre.

Kontakt os allerede idag

© BeneFiT Danmark