• Stenhuggervej 34 Se kort
  5230 Odense M
  Telefon 66 15 50 50
  Email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Se åbningstider
   Åbningstider
   Mandag: 08.00 - 16.00
   Tirsdag: 08.00 - 17.30
   Onsdag: 08.00 - 16.30
   Torsdag: 08.00 - 16.00
   Fredag: 08.00 - 14.00
   Telefontider
   Man-tor: 08.00 - 14.00
   Fredag: 08.00 - 13.00
Babymotorik Odense

Babymotorik Odense

- Leg og Læring

BeneFiT Odense Fysioterapi tilbyder babymotorik til alle babyer mellem 2-12 måneder. Holdtræningen varetages altid af en autoriseret fysioterapeut med indgående kendskab til børn og babyers motorisk udvikling. 

Motorikforløbene er aldersopdelte og har fokus på en hyggelig, sjov, og nærværende stund sammen med din baby. Derudover får du gode råd og øvelser til at styrke dit barns motoriske udvikling.

Motorik 2-5 mdr.

Motorik for 2-5 mdr. ligger om mandagen fra kl. 10.00 -10.45. Her er der fokus på barnets motorik og hvordan det næste motoriske stadie bedst støttes igennem leg. Vi vil bl.a. træne den maveliggende stilling, den rygliggende stilling, trillet fra ryg til mave mm. Der arbejdes også sansemotorisk ved stimulering af vestibulærsansen, taktilsansen og muskelledsansen. Undervisningen varer 45 minutter og er bygget op med en opstartsdel, hvor vi synger og laver navneleg. Herefter kommer der en motorikdel og til sidst bevæger vi os over i sansemotoriske lege. I legene inddrager vi forskellige redskaber store og små bolde, tæpper, tørklæder, faldskærm, rasleæg, sæbebobler, Bobles mm.

Motorik 6-12 mdr.

Motorik for 6-12 mdr. ligger om mandagen fra kl. 12.00-12.45. Her er der fokus på barnets motorik og hvordan det næste motoriske stadie bedst støttes igennem leg. Vi vil have fokus på de næste stadier af den motoriske udvikling, hvor der er mere fokus på pivotering, trillet fra ryg til mave, bilateral stabilisering, krybet, kravlet mm. Disse motoriske stadier indgår ikke på motorikholdet 2- 5 mdr. Der arbejdes også sansemotorisk ved stimulering af vestibulærsansen, taktilsansen og muskelledsansen. Undervisningen varer 45 minutter og er bygget op med opstartsdel, hvor vi synger og laver navneleg. Herefter kommer der en motorikdel og til sidst bevæger vi os over i sansemotoriske lege. I legene inddrager vi forskellige redskaber, store og små bolde, tæpper, tørklæder, faldskærm, rasleæg, sæbebobler, Bobles mm.

Tilmelding sker ved at ringe til 66155050 eller skrive en mail til vores fysioterapeut Michelle på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fokus på mennesket bag - din krop, dit liv, din trivsel

 • Alt under samme tag
 • Let at komme i gang
 • Central beliggenhed
 • Høj faglighed & etik
 • Fysioterapeuter og andet autoriseret personale
 • Grundig vejledning
Kontakt Bene-FiT

I gang, få hjælp, spørgsmål mv.?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide hvordan vi kan hjælpe dig.

BeneFiT Service ModalTelefon:
Email
Åbningstider
© BeneFiT Danmark